Slika nije pronađena

Na TikToku trenutno vlada trend gdje djevojke isprobavaju i ocjenjuju obuću svojih majki, a trend je napravila i ova djevojka! Korisnici TikToka su svoje oduševljenje iskazali u komentarima, a oduševljeni su zbog izbora obuće koje ima mama ove djevojke – zaista ima odličan ukus!

Ovaj trend na TikToku je popularan već neko vrijeme, a radi se o trendu gdje djevojke isprobavaju i ocjenjuju izgled obuće koje imaju njihove majke. Svake cipele, štikle ili tenesice isprobaju, snime i onda ocijene ocjenom od 1 do 10, a ova djevojka je apsolutno oduševila korisnike TikToka izborom obuće kojeg njezina mama ima.

Od svih cipela, majka ove djevojke očito ima skoro sve one s visokom potpeticom! Upravo to je izazvalo oduševljenje u komentarima, a neki su se čak i raspitivali gdje je njezina mama nabavila tako dobre štikle te su odmah komentirali neke vlastite pretpostavke: 'Možemo zaključiti da ti je mama zgodna samo na temelju ovih njezinih cipela' – napisala je jedna pratiteljica. Djevojka je objavila i part 2 ovog trenda u kojem je pokazala i ocijenila još maminih cipela. Zahvaljujući ovom trendu, prikupila je brdo komentara i lajkova na ovim videima!

Pogledajte još:

Kakve će se cipele nositi ove jeseni, a kakve su out? 4 modela koje nitko više ne želi i 3 koja se nose

Najčešće greške koje rade niske cure kod odabira odjeće – izbjegni ih tako da ti svaki outfit izgleda bolje

Vraćaju se traperice koje su bile hit 2000-ih: Tri modela trapki koja će se nositi ove jeseni

Moda ocjenjivanje obuće trend zanimljivosti obuća tiktok

Još vijesti