Slika nije pronađena

Inače uvijek koristimo crni tuš za oči, ali ponekad bi bilo zanimljivo i poigrati se bojama. Nažalost, tuš za oči ne dolazi u milijun različitih boja, već najčešće možemo naći crni, sivi, smeđi i eventualno plavi.

Ali, to  ne znači da ne postoji rješenje! Jedna vizažistica je skužila trik - koristeći tekući ruž, izgleda kao da si koristila tuš za oči.

S obzirom na to da oboje moraju biti dugotrajni i vidljivi, i tekući ruž se uspijeva zadržati na očima dovoljno dugo da ne izgledaš kao klaun nakon samo dva sata.

via GIPHY


Cura je priznala kako joj je ta ideja pala na pamet nakon što je gledala revije te primijetila kako manekenke uvijek imaju neku ludu boju na očima, a u tom specifičnom trenutku je bila vidjela tamno crveni tuš na očima. Tražila je svugdje tu boju, no nijedan brend nije nudio niti neku približnu verziju.

Za početak je počela koristiti olovku za usta, no ona se nije baš dobro držala. Ubrzo se razmazala te nestala u potpunosti. Zatim se sjetila tekućeg ruža i shvatila da je otkrila 'life hack'!

Moramo priznati da nama nije nikada palo na pamet niti da bismo mogli stavljati neke lude boje na oči, no ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje. Pogotovo sada kada znamo kako se to radi!

via GIPHY


Definitivno ćemo isprobati i mi sami ovaj hack, pa javimo radi li zaista (iako u potpunosti vjerujemo ovoj curi!).

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Make up savjeti Kendall Jenner – spremi se za školu ili kavu u dvije minute

Najnoviji make up trend će vas oduševiti, a osobito cure koje vole što prirodniji izgled

Kako postati uspješna make up artistica – slijedi ovih 8 pravila

šminka tuš za oči 'cat eye'

Još vijesti