Slika nije pronađena

Možeš ih probati na Strossmayerovom trgu, gdje je ove godine premješteno popularno Fuliranje, u baru Lumperaj. Njihova cijena je 25 kuna za dva komada – a u ponudi su one klasične, sa šljivama i one s bademima u umaku od vanilije s jestivim šljokicama.


Ove glittering germknedle svakako pofotkaj prije jela – izgledaju kao idealna Instagram objava, a okus im prosudi sama. Znaš da je individualan, kao i sve ostalo.

Slogan Fuliranja, manifestacije unutar Adventa, je 'Life is a circus', što dokazuju upravo ponudom. Tamo možeš isprobati i brojne druge delicije – street sarme, gulaš, jela s roštilja, hamburgere, poznate fritule i svašta drugo od 2. prosinca do 1. siječnja 2018. godine.

Ipak, vjerujemo da će među popularnijima biti upravo germknedle – ne toliko zbog okusa ove austrijske poslastice, već zbog šljokica. One su poharale hrvatsku i svjetsku javnost! Nakon što su se u zagrebačkom Cat Cafeu počeli služiti kava s mlijekom, capuccino i vruća čokolada sa šljokicama, čini se da nas čeka još puno šljokičastih iznenađenja – ića i pića.

Foto: Facebook/Screenshot/Instagram


M.Z.

Pročitajte još:

OH NE! Znanstvenici žele zabraniti šljokice jer su navodno toxic!

Jedva čekamo da ju probamo – od danas možemo popiti kavu sa šljokicama u jednom zagrebačkom kafiću

OMG Šljokice su opet u modi, ali na jeziku - TOP ili FLOP?

Zagreb hit senzacija glitter šljokice Advent u Zagrebu germknedle

Još vijesti