Zagrljaj

Veze su komplicirana stvar. Svaki par ima neka svoja pravila, s obzirom na to koliko im je veza ozbiljna, ali i ovisno o tome kakve su njihove osobnosti. Zadnja Internet debata je zbunila mnoge ljude jer se pojavilo pitanje 'je li u redu da tvoj dečko grli druge cure?'.

Baš zato što za svaku vezu ne vrijeme ista pravila, već ona ovise isključivo o ljudima u toj vezi i što se oni dogovore da im odgovara, teško je za neke stvari reći jesu li u redu ili ne. Jedna takva je i grljenje drugih cura. Nismo to nikada shvaćali kao neki big deal ili problem, ali sada su se neki zapitali. Nedavno je jedna objava na Twitteru postala popularna kada se ispod nje razvila rasprava. Cura je napisala 'Zamisli da tvoj dečko grli sve ljude na tulumu' i dodala je i tužan smajlić na kraj. Svi su krenuli u raspravu je li to stvarno takav problem.

Bilo je čak dosta ljudi koji su se složili s njom i rekli da misle kako nije u redu ako tvoj dečko negdje grli druge cure i da je skroz opravdano što je uznemirena zbog toga. Neki su čak išli i tako daleko i savjetovali joj da ga ostavi! S druge strane, tu su bili i oni koji su bili totalno zbunjeni objavom jer im nije bilo jasno gdje je problem i zašto ne bi trebao grliti druge. Djevojka čija je objava je objasnila da je to po njoj znak da ju ne poštuje. Jer što bi ona trebala raditi dok on grli druge cure, stajati sa strane? Po njoj je pravi potez da ju upozna s ljudima i da se pozdrave bez grljenja. Je li grljenje stvarno takav problem i bi li i ti bila povrijeđena da tvoj dečko/cura to radi? Reci nam svoje mišljenje u anketi!

Pogledajte još:

Studenti jednog zagrebačkog fakulteta cijelu godinu nastavu neće imati na faksu – nego u Cinestaru

Koreografije koje SVI znaju: Postoji 5 pjesama koje kada krenu – svi znaju točno kako plesati

Viralni video u kojem cura otkriva kako odgoditi mengu na jedan dan – djeluje li i je li sigurno?

veza anketa grljenje varanje debata