Slika nije pronađena
Svako ljeto ista priča - kako pronaći dobar posao. Traži se pristojna satnica, po mogućnosti slobodni vikendi i posao koji nam neće biti naporan. Teško je pronaći sve to, ali mi smo uspjeli!

U Grčkoj, na otoku Syros, se traži netko tko će se brinuti o čak 55 mačaka! Zvuči kao dosta posla, ali koliko možemo reći da je posao uživati u društvu preslatkih mačaka?

Plaćen je smještaj u kući poslodavca, tako da ti ne treba ništa, osim mobitela s kojim ćeš dokumentirati sve i stavljati na Instagram i da, svi će biti ljubomorni na tebe koju plaćaju da u Grčkoj maziš mačke!

Ako te do sada nismo osvojili, pogledaj samo kako izgled pogled iz potencijalno tvojeg vrta:


Inače, još imaš vremena prijaviti se na posao, no možda ipak nije za tebe - počinje se raditi u studenom ove godine i moraš ostati barem 6 mjeseci raditi. Osim ako ne uspiješ iskombinirati nekako sa školom, čini se kako ćeš morati na kratko ipak zanemariti ovaj posao iz snova!

Sigurni smo da će prijava za ovaj posao biti hrpa, a ako želiš, možeš i ti poslati svoju na joanbowell@yahoo.com sa svojom slikom i nekoliko bitnih informacija. Možeš im ubaciti i svoj životopis, nikad ne znaš, možda ti to pomogne!

Kako će prijava biti mali milijun, sigurni smo da će biti teško odabrati tko će ostati u Grčkoj. Prva dva - tri tjedna se 'volontira', dok se vidi kako te mačke uopće prihvaćaj, što nam totalno ima smisla! Ipak su te preslatke mace one koje će morati sve svoje vrijeme provoditi s odabranom osobom.


Za neke je ovo posao iz snova, za druge najveća noćna mora. Sigurni smo da ne-ljubitelji mačaka su trenutno na aparatima, od same pomisli da bi šest mjeseci morali brinuti o 55 mačaka!

Na kojoj si ti strani? Onih koji bi uživali u ovom poslu ili kojima bi to bila noćna mora?


Foto: Instagram/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:
 
LOL Mislio je da će završiti u problemu, a dobio je peticu – sve zahvaljujući mački!

LOOL Video dečka i njegove mačke koji se bore protiv štakora je VRH!

Mačka, pas, ribica – jesi li među onima koji pričaju s kućnim ljubimcima?

posao Ljeto Mačka Grčka

Još vijesti