Slika nije pronađena
Ne znamo jesu li vama starci kupili auto, ali ako jesu sigurno nisu ovakav – ovo je priča o bogatom klincu Dubaija, Rashedu Belhasi, a.k.a. 'Money Kicksu', koji je poželio auto i dobio jedan od najmoćnijih autiju na svijetu – Ferrari F12 Berlinettu.

'Money Kicks' je sin jednog od najbogatijih poduzetnika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, poduzetnika Saifa Ahmeda Belhase i vlasnika tvrtke Saif Belhasa Group of Companies. Naravno da mu je u životu puno pomoglo bogatstvo tate, ali postao je poznat primarno zahvaljujući svojem vlogu i Instagramu.

Obožavatelj je brendova Supreme i Louis Vuitton, ali i Ferrarija. Iako je nama teško zamisliti spoj modne marke i automobila, Rashed je poželio upravo to. Originalni, žuti Ferrari, Saif je dao presvući za sina Rasheda i poklonio mu ga.Ovaj auto do stotke stiže za tri sekunde, a može voziti čak 340 km/h i njegova je cijena veća od milijun i pola kuna, ne računajući cijenu ukrašavanja printom.Najveća tragedije je da ga 'Money Kicks' neće moći voziti do svoje osamnaeste godine, odnosno još pune tri godine. Hoće li ga voziti netko drugi ili za bogate ne vrijede zakoni, preostaje vidjeti.

Foto:YouTube/Instagram

M.Z.

Pročitajte još:

Bogati klinci Dubaija – jesu li to najbogatiji tinejdžeri na svijetu?

Bogati klinci Instagrama – ti štediš za more, a ovako se zabavljaju oni s brdom para

Je li moguće? Ovako žive ruski bogati tinejdžeri

Ferrari money kicks auto bogati klinci dubaija Dubai automobil

Još vijesti