Slika nije pronađena

Iako na prvu ova 19-godišnjakinja djeluje kao mila i draga djevojka, istina je ponešto drugačija. Kada biste pogledali njen Facebook profil, vjerojatno biste ostali bez teksta.

Kendall Jones je popularna navijačica, ali i stravstveni lovac. Sa samo 13 godina prvi put je primila pušku i pošla na 'avanturu' u Afriku. Tamo se pretvara u hladnokrvnog ubojicu – ubila je desetke prekrasnih, dviljih životinja poslije čega je ponosno pozirala pored njihovih lešina.


Na Facebooku ima preko 12 tisuća followera gdje se vode prave rasprave između stravstvenih lovaca i aktivista za zaštitu prava životinja.Nakon što su svi svjetski mediji prenijeli priču o krvoločnoj tinejdžerici, pokrenuto je više peticija u kojima se moli Facebook da ukloni njen profil.Kendall objašnjava da ne radi ništa protuzakonito; ona za svoj mali hobi plaća tamošnjoj vladi koja dopušta izlov u za to predviđenim rezervatima.


Iako ne sumnjamo da je zakonski sve čisto, ne možemo se ne zgroziti nad slikama životinja koje su morale nastradati samo zato da bi se netko zabavio. Kakvo je vaše mišljenje o lovu?

Foto: Facebook
I.N.

Životinje lov