Slika nije pronađena

Nije ti jasno o kakvim kravama i pilićima pričamo? Pogledaj novi video na Hej! kanalu i okušaj se i ti sa Sebastijanom u izazovu 'Try not to laugh'.

Ovaj tjedan na Hej! kanalu počinje uz upoznavanje još jednog novog lica koje ćeš viđati na redovitoj bazi. Radi se o još jednom youtuberu, a on je Sebastijan Koščak! Tko je Sebastijan možeš saznati u njegovom videu predstavljanja.

Sada kada smo se svi upoznali sa Sebastijanom, vrijeme je da vidiš i njegov prvi video na kanalu. Okušao se u zabavnom izazovu 'try not to laugh', što za neke možda zvuči kao vrlo lagan izazov, ali svi oni koji se vole smijati i koje nasmije i najmanja sitnica – u ovom bi izazovu teško izdržali do kraja. Sebastijan spada u ovu drugu skupinu ljudi. Ali je li se uspio oduprijeti i ne nasmijati se do kraja videa? Možeš li se i ti ne nasmijati na ove prankove i smiješne situacije? Pogledaj kako je ovaj youtuber to odradio i pridruži mu se u izazovu.

I za kraj, ukoliko već nisi, pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada stigne novi video. Gledaj ih svaki utorak i četvrtak u 12 sati! Čekaju te najrazličitije teme - nikada ne možeš ni pretpostaviti što novi video donosi!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Šminkanje s Doroteom – i njenim psićem: GRWM video i upoznavanje novog youtube lica

[VIDEO] Ariana Grande ili Karla Lucija? Rekreirala je fotke Ariane – uspješno ili totalni fejl?

Priznao frendici da je pao razred, a njezine reakcije nasmijat će vas do suza! VIDEO

Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube sebastijan koščak

Još vijesti