Slika nije pronađena

Ako ste mislili da je haljina od mesa Lady Gage s dodijele MTV-jevih nagrada 2010. najodvratnija koju ste vidjeli, razmislite još jednom jer postoji haljina od stidnih dlaka.

Modna dizajnerica iz Londona, Sarah Louise Bryan, je zamolila korisnike Twittera da joj pošalju svoje stidne dlake. Nikome nije bilo jasno zašto i čemu, ali sada znamo.

Ono od čega brojni ljudi zaziru i smatraju odvratnim, očito Sari Louise ne predstavlja veliki problem. Ona je majka dvoje djece, a za časopis The Sun rekla je kako je htjela nadmašiti groznu mesnu haljinu Lady Gage: `Željela sam da moja haljina bude odvratnija od najogavnije haljine`.
Sara Louise je naravno to sve dezinficirala i koristila rukavice pri izradi ove haljine koju vjerojatno nakon nje nitko neće htjeti nositi. `Kada sam razmišljala o tome kakvu haljinu napraviti postavila sam si pitanje što bi bilo najodvratnije za nositi i došla do zaključka` objasnila je dizajnerica kako je došla do ideje.

Komentari s društvenih mreža se slažu da je ovo najodvratnija haljina ikada, ali može se slobodno reći da Sarah Louise ima talenta jer njena prva neobična haljina bila je od Skittles bombona i te je skroz slatka.
Što vi kažete na ovo?

Izvor/foto: Facebook/Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Najružnije cipele na svijetu: dlakave štikle!

Najružnije tajice na internetu

Bizarno ili fora? Torbe u obliku mačke

stidne dlake haljina od stidnih dlaka haljina

Još vijesti