Slika nije pronađena

Oko McDonald'sa je nastala prava mala kontroverza. Oni su samo htjeli biti ljetni i romantični, ali su slučajno napravili grešku i otišli u potpuno drugom smjeru.

Greške se mogu dogoditi svima, pa i McDonald'su koji sve svoje poteze dobro razradi prije nego ih predstavi javnosti. Sada im se dogodio jedan propust oko kojeg je nastala cijela kontroverza. McDonald's Japan je ovog ljeta u svoju ponudu uvrstio nova ljetna bezalkoholna pića McFizz. Radi se o pravom ljetnom, šarenom, osvježavajućem napitku kojeg bi svatko poželio kada je vani +35 stupnjeva. Dolazi u 3  različita okusa i u posebnim čašama.


Iako je piće skroz fora, ono o čemu se priča su – čaše. Umjesto standardnih čaša po kakvima je poznat ovaj fast food, za ovo su piće kreirali prozirne čaše koje krase šarene slike djevojke i dečka. Kupci mogu čaše vrtjeti tako da  likovi dođu jedno do drugog i poljube se. Slatko i romantično! Barem je tako bilo dok netko nije počeo okretati čaše u drugom smjeru od zamišljenog. Počeli su okretati čaše tako da bi umjesto slatkog poljupca, likove stavili u malo drugačije poze.Iako je pomalo smiješno, ovaj gaf McDonald's neće biti tako lako oprošten, ljudima je prezabavno pronalaziti sve nove načine na koje se likovi na čašama mogu spojiti.No, McDonald'su to ne smeta i ne planiraju povući čaše iz svojih restorana.

Foto: Twitter/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Koji hamburger trebaš naručiti sljedeći put u McDonald's-u?

McDonald's od danas ima mogućnost dostave! Evo iz kojih se može naručiti i kako

[OMG] Je li ovo najneobičnija mirisna svijeća ikad? Ima miris McDonaldsovog Cheesburgera!

par mcdonald's čaše kontroverza

Još vijesti