Slika nije pronađena

Luka Prgić je s prijateljem Walterom, koji je sjajan beatboxer, osvojio prvo mjesto na nagradnom natječaju inicijative '67 je previše'.

Inicijativa '67 je previše' zalaže se za povratak dobi za odlazak u mirovinu na 65 godina starosti, za poticanje duljeg ostanka u svijetu rada, a ne za kažnjavanje svih onih koji ne mogu ili ne žele raditi dulje od 65 godina, za borbu protiv diskriminacije starijih radnika i omogućavanje svima da ostanu u svijetu rada do 65. godine starosti, a onima koji to mogu i žele duže, itd. Oni žele da građani i građanke sami donesu odluku, a cilj im je prikupiti dovoljan broj potpisa potreban za raspisivanje referenduma na kojem bi građani imali priliku izjasniti se o njihovom prijedlogu izmjene Zakona o mirovinskom osiguranju.


'Ne mislite li možda da vrijeme je za promjenu? Neće nam biti bolje dok ljudi se ne pokrenu. Ja vičem sada glasno da svi me dobro čujete, idemo zajedno promijeniti te uvjete!', ističe Luka u svom novom glazbenom uratku.


via GIPHY


Lukin novu stvar ćete imati priliku čuti i uživo u subotu na Trgu bana Josipa Jelačića na potpisivanju peticije za referendum '67 je previše'. Ova pjesma zaslužuje postati himnom '67 je previše'! Poslušajte i podijelite - neka se daleko čuje dobar glas.


Foto: YouTube Screenshot/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

'Opet božićni su dani, još smo uvijek u banani' – Luka u 'Božićnoj' objasnio poantu blagdana [VIDEO]

'Ako ti se ne sviđa onda samo prođi' - domaća zadaća u Lukinom stilu [VIDEO]

'Svaki dan je isti, sve je teže ustat...' – Luka opjevao svakodnevicu srednjoškolaca [VIDEO]

Referendum 2013 luka prgić inicijativa netjecanje prvo mjesto 67 je previše

Još vijesti