Slika nije pronađena

Instagram nam služi tome da zabilježimo drage nam trenutke, smiješne situacije, dobre selfije i zabavu s ekipom. I dok je to postao naš način života, naši roditelji to ponekad ne razumiju.

No, postoje i roditelji koji kuže dobru zezanciju i koji znaju da se na Instagramu možeš itekako dobro nasmijati. Jedan takav tata je Vince Divarco koji je svoju kći oduševio nakon što je snimio fotografije u istim pozama kao i ona.


Kendel Divarco je studentica iz Arizone koja je ranije ove godine bila dio manekenskog natjecanja u Las Vegasu. Zadnji tjedan njezinog boravka tamo, njezini su roditelji pozvani na jednu konferenciju u Las Vegas i baš je ispalo da su smješteni u isti hotel kao njihova kći Kendel. Kada je tata Vince to shvatio, na pamet mu je pala jedna luda ideja – snimit će iste fotografije kao one na kojima pozira njegova kći.

I tako je nastala galerija urnebesnih fotografija.


'Moji roditelji uvijek rade takve neke smiješne stvari. Brinulo me jedino to što je tata ispao bolje od mene na fotografijama', rekla je Kendel koja se nije naljutila. 

Foto: Kendel Divarco

I.I.

Pročitajte još:

Lekcija koju neće zaboraviti: snimio 'seksi selfije' poput svoje kćeri

Roditelji ismijali kćer kopirajući njene fotke s dečkom

Dečko kopira profilne fotke djevojaka, a rezultat je urnebesan

tata kći ? fotografije

Još vijesti