Slika nije pronađena

Kada otvorimo profil na novoj društvenoj mreži, uglavnom smo oduševljeni sadržajem koji objavljuju naši frendovi. Fotkice, poruke, citati – inspiracija pršti na sve strane!

No kada tamo provedemo nekoliko tjedana, shvatimo da se stvari ponavljaju. Da, zalazak sunca je romantičan, ali ne možemo na prste obje ruke (a i nogu) nabrojati koliko smo ga puta vidjeli. Ako tome pridodamo činjenicu da je fotka provučena kroz neki super magični filter, složit ćemo se da taj zalazak i nije toliko spektakularan, zar ne?

U svakome od nas čuči mali hejter, a baš on će se složiti s nama – ovo su fotke s Instagrama koje nam se više ne da gledati:

*

Ne kužimo ljude koji kuhaju, pripremaju ili naručuju prefinu hranu samo zato da bi se mogli pohvaliti na Instagramu. Baci se na klopanje!


*Skok – fora, slatko i već sto puta viđeno. Nešto originalnije?

*Fotke poslije ili za vrijeme vježbanja; skužili smo da si zgodan i da imaš super tenisice – a sada 10 sklekova molim!


*Noge na plaži. Noge na balkonu. Noge na livadi. Ukratko: bilo kakve noge.


*Fotke iz aviona mogu biti jako cool, ali što da radimo kada smo se već nagledali toliko krila aviona da nam je potrebna pauza.


*Fotke poslije seksa, prije seksa, za vrijeme ljubakanja i općenito iz kreveta su totalni fail. Čemu prtljati po mobitelu dok uživaš s dečkom/curom?


*I pobjednica među najiritantnijim fotkama na Instagramu je... jer samo je jedan Murad Osmann  koji prati svoju lijepu curu po svijetu – sve ostalo su kopije.


Ove fotke su već pomalo dosadne... ili smo samo ljubomorni?

Foto:Instagram
I.N.Pročitajte još:

Nećete vjerovati kako sada izgleda djevojčica s popularne fotke

6 stvari koje se fotošopiraju modelima u badiću kako bi izgledale bolje

Neviđena sramota: objavili fotke na društvenim mrežama, a tek onda skužili što se vidi u ogledalu


instagram fotografije

Još vijesti