Slika nije pronađena

Iako je totalno glupo, ali tko ne bi htio znati koje je boje. Ovaj je test postao popularan nakon što je hrpa ljudi na TikToku počela objavljivati svoje rezultate, a For You Page je eksplodirao od silnih videa na ovu temu. Dobra je vijest da ti uopće ne treba TikTok da i ti saznaš koje si boje.

Ono zbog čega je popularan osim toga što je zabavan, je da nekako stvarno uspije pogoditi osobnost ljudi. Jer osim što ćeš nakon rješavanja ovog testa dobiti boju koja ti pripada, dobit ćeš i kratki opis svoje osobnosti, 'uputu' za prijatelje što moraju znati o tebi i s kakvim se ljudima najbolje slažeš. Ovo nije neki random test u kojem su stavljena pitanja koja su nekome pala na pamet u tom trenutku. Napravljen je po testu prepoznavanja osobnosti iz 1978. godine kojeg je kreirao Don Lowry. Njegova je bila teorija da se svačijoj osobnosti može pripisati boja koja je kombinacija plave, narančaste, zelene i zlatne. Navodno svatko ima dvije boje koje dominiraju njegovom osobnošću. I iza svake postoji značenje.

Foto: ktestone.com/kapable.github.io/personalColorEng/

Test je online i možeš ga riješiti OVDJE. Sastavljen je od 12 pitanja koja se uglavnom odnose na to kakva si osoba u interakciji s drugima. Ništa teško niti komplicirano. Kada odgovoriš na sva pitanja, dobit ćeš svoj rezultat. Isprobali smo ga da provjerimo može li stvarno na temelju pitanja točno predstaviti našu osobnost – i uspjelo mu je. Uz to, dobili smo i svoju boju 'alice plavu'.

Foto: ktestone.com/kapable.github.io/personalColorEng/

Kada ćeš imati par minuta vremena dok sjediš u javnom prijevozu, čekaš da počne nastava ili čekaš frendicu da dođe na dogovor, isprobaj i ti ovaj test. Zabavit ćeš se i saznati koje si boje.

Pogledajte još:

Novi test koji je zaludio internet: Kakvu energiju ima tvoje ime? Svačije isijava drugačiju

Test osobnosti koji je zaludio ljude: Kojem ste izmišljenom liku najsličniji? Ima preko 400 mogućih rješenja!

[VIDEO] Biste li pogodili poznate pjesme da vam se puste samo prve 3 sekunde? Testirajte svoje znanje!

boja koje je boje osobnost osobnost Viralno test test osobnosti

Još vijesti