TikTok

Službeno se dogodilo i to da Facebook ili Instagram više nisu najpopularnije aplikacije – ove godine je jedna društvena mreža pomrsila sve planove i skinula s trona one najpoznatije aplikacije, poput Instagrama ili Facebooka, koje su vodeće i najpopularnije već dugi niz godina.

Apsolutno svi već znaju za TikTok i za ogroman rast popularnosti koju je postigla ova aplikacija zahvaljujući pandemiji korona virusa. Postoje oni koji nemaju ovu društvenu mrežu, te istu i ne dozvoljavaju, ali su svi barem jednom čuli za nju i znaju otprilike o kakvoj vrsti sadržaja se radi. Naime, upravo TikTok je postao najpopularnija aplikacija 2021. godine, a tijekom cijele godine je već nekoliko puta dospio na sami vrh ljestvice, piše Novi List.

via GIPHY

Svi su već upoznati s TikTokom, pa čak i oni koji nemaju svoj korisnički račun na njemu, ali je svima dobro poznat zbog Instagram Reelsa koji funkcioniraju i izgledaju na isti način kao što izgledaju videa na TikToku. Ova aplikacija je svoju veliku popularnost postigla prošle godine pri samom početku pandemije korona virusa kada su ju ljudi masovno počeli preuzimati da ubiju slobodno vrijeme koje su imali u tadašnjoj karanteni. Upravo zahvaljujući tome je TikTok doživio nagli porast popularnosti, a prošlu godinu je završio na visokom sedmom mjestu, dok je ove godine službeno prvi i time je prestigao sve druge ekstra popularne društvene mreže poput Instagrama, Facebooka i YouTubea, koje su već dugi niz godina među onim najpopularnijima.

Pogledajte još:

Top 10 profila na TikToku s najviše pratitelja: Tko je na prvom mjestu sa skoro 132 milijuna?

Slavna TikTokerica Loren Gray otkrila kojeg se svojeg outfita s crvenog tepiha danas jako srami

Fotka koju je objavila vs. prije uređivanja: Hrvatska TikTokerica pokazala koliko je Instagram fejk

tiktok najpopularnija aplikacija 2021. godina

Još vijesti