Slika nije pronađena

Uzlupa li ti se srce kada slušaš svoju omiljenu glazbu? Ili kada počne svirati glazba koju ne možeš smisliti? Pogledaj kakve to ima veze s novim videom na Hej! kanalu.

Do sada smo svaki tjedan upoznavali nove youtubere koje ćemo gledati na Hej! kanalu. Prošli tjedan u četvrtak izašao je i posljednji video upoznavanja i sada smo ih službeno upoznali sve! Ako nemaš pojma o čemu pričamo ili ti je promaknuo koji od videa upoznavanja, na kanalu možeš pronaći playlistu gdje su svi ovi videi i bolje upoznati youtubere koji će snimati na ovom kanalu. Ovotjedni video snimio je Kristijan Jalšić, a kao i s prvim videom, i ovog puta donosi nešto skroz zanimljivo – i vezano uz glazbu. Mjerio je otkucaje srca svojim prijateljima dok im je puštao različite žanrove glazbe. Je li im se srce više uzlupalo na cajke ili neku žešću glazbu?

Ako te ikada zanimalo kako ti tijelo reagira na glazbu koju voliš, a kako na onu koju nikako ne možeš slušati, ovdje je odgovor. Da ti ne promakne sljedeći Kristijanov video, kao i svaki drugi video koji se objavi na Hej! kanalu, zaprati ga i stisni zvonce da ti dođe obavijest svaki put kada objave novi video. I naravno, stisni lajk na video ako ti se svidio! Sljedeći stiže već u četvrtak u 12 sati!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Šminkale su ju dečkove ruke – i bio je to urnebes! Makeup izazov koji će te oduševiti

Možeš li se ne nasmijati dok gledaš ovaj video? Čini se kao lagan izazov...dok se ne pojave krave i pilići

Šminkanje s Doroteom – i njenim psićem: GRWM video i upoznavanje novog youtube lica

Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti