Slika nije pronađena

Podijelila je sa svima neke svoje trikove i hackove kako se što bolje organizirati, jer škola samo što nije počela, a najavljuje se da je s online nastavom gotovo. Vrijeme je za povratak u školske klupe i stari način rada.

Organizacija je bitna kod učenja i pripremanja za nastavu. Kada je sve u kaosu, bit će ti teže snaći se i trebat će ti puno dulje da obaviš sve dnevne zadatke za školu. Posložiti školski pribor, očistiti i urediti prostor za učenje ili raditi dnevni plan obaveza samo su neke od sitnica koje će ti olakšati povratak u školu. Karla Lucija s Hej! kanala ima puno savjeta koje je i sama koristila cijelo vrijeme u srednjoj školi, a koji su to, pogledaj u videu.

Ovo je baš njeno područje i ako isprobaš ove savjete unjeti u svoju svakodnevicu kada krene škola, vidjet ćeš koliko će ti biti lakše nositi se s obavezama i učenjem. Do tada, gledaj svaki tjedan nove videe na Hej! kanalu, a kako ti niti jedan ne bi promaknuo, pretplati se i stisni zvonce. Ponedjeljak, utorak i četvrtak u 12 sati je vrijeme kada stižu novi videi!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Aneta s Hej! kanala otkriva svoje loše i dobre shopping odluke: 5 najgorih i 5 najboljih stvari koje je kupila

[VIDEO] Back to School: Kako preživjeti prvi dan srednje škole? Teodor ti donosi savjete i svoje iskustvo!

[VIDEO] Biste li pogodili poznate pjesme da vam se puste samo prve 3 sekunde? Testirajte svoje znanje!

Hej back to school video youtube YouTube kanal hej! youtube karla lucija

Još vijesti