Slika nije pronađena

Nakon prvog premijernog videa na Hej! YouTube kanalu, četvrtak je dan za drugi video, a ovog puta se radi o jednom koji će zanimati cure. Šminkanje i spremanje uz razgovor o samopouzdanju uz Anetu Đurđinovski.

Nakon što je u utorak krenuo novi YouTube kanal u Hrvatskoj, danas je vrijeme za novi video i novu dozu zabave. Vrijeme je da upoznamo i drugu osobu čije ćeš lice viđati na Hej! kanalu, a ona je Aneta Đurđinovski. Prvi video koji je snimila za ovaj kanal kombinacija je šminkanja i spremanja za van uz pričanje o jednoj ozbiljnoj temi s kojom puno cura ima problema – samopouzdanju. Nije lako u današnjem svijetu osjećati se samopouzdano kada nas sa svih strana 'napadaju' fotke savršeno photoshopiranih celebova. Aneta je otkrila kako da se jedna obična djevojka nosi s manjkom samopouzdanja, a uz cijelu priču o tome dobro će te i nasmijati.

A tko je uopće Aneta? Upoznaj još malo bolje ovu mladu studenticu u kratkom videu u kojem će ti reći sve što trebaš znati.

I ne zaboravi, Hej! kanal nikad ne spava, novi videi dolaze dva puta tjedno – utorkom i četvrtkom, u 12 sati. Sljedeći tjedan imat ćeš priliku upoznati još dvoje novih youtubera, a tko su oni? Pretplati se na Hej! kanal i stisni zvonce kako bi ti došla obavijest svaki put kada objave novi video, jer vjeruj nam, ne želiš ih propustiti.

Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Novi YouTube kanal Hej! objavio prvi video: Znaš li ti prepoznati ove pjesme ako sviraju unatrag?

samopouzdanje Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti