Slika nije pronađena

Konačno si nabavila njegov broj ili ste se krenuli dopkati na Facebooku ili Instagramu, ali i dalje nisi baš sigurna na čemu si. Postoji nekoliko znakova koji ga otkrivaju – budi korak ispred njega i skuži što misli o tebi.

Dečki su ponekad puno jednostavniji od cura i ne razmišljaju i ne analiziraju previše. Dakle, ako ti šalje ovakve poruke velika je vjerojatnost da mu se sviđaš.

Prvo i najvažnije – javlja ti se. Ako si ti ta koja uvijek šalje poruke, a on samo kratko odgovara možda ipak nema kemije s njegove strane.

1. Postavlja pitanja – kako si provela dan? Što radiš? Jesi li gledala onaj novi film? Kako je bilo u školi? - ako postavlja čak i najbanalnija pitanja želi pričati s tobom što je dovoljan znak da mu se sviđaš i da želi saznati što više toga o tebi.

2. Spominje stvari za koje zna da ih voliš – dopisujete se o tome kako je bilo u školi i on spomene hrvatski i lektiru jer zna da ti voliš čitati. To ti je dokaz da je zapamtio što si mu rekla i da ti se želi približiti kroz stvari koje voliš.


3. Sjetio se (važnog) događaja – prije par tjedana si mu rekla da ideš kod zubara i sjetio se pitati te kako je prošlo. Još uvijek ti treba dokaz?

4. Želi te impresionirati – pohvalio ti se da je osvojio medalju na natjecanju ili da je njegov tim bio prvi? Želi ti dati do znanja koliko je dobar i koliko se trudi i vjeruj nam, ne šalje svima baš takve poruke.

5. Sladak je – poslao ti je neki slatki emoji ili ti je dao kompliment? Poslao ti je porukicu za dobro jutro ili ti je zaželio slatke snove? Definitivno mu se sviđaš!


6. Rekao ti je – ima li ljepšeg osjećaja od toga kad dobiješ poruku u kojoj te poziva na dejt ili ti priznaje da mu se sviđaš? Nema! I to su nam najdraže poruke!


Foto: Instagram/Pinterest/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Flert, dejtanje i dopkanje - grozne stvari koje sve češće rade i cure i dečki

Pravila za dopkanje - koje emojije dečki vole primiti, a koje ne

Novosti na WhatsAppu - dopkanje postaje još više cool!

dečko dopisivanje dopkanje

Još vijesti