Slika nije pronađena

Prijatelji spadaju u najvažnije ljude naših života. Od malih nogu gradimo prijateljstva i na taj način doživljavamo prve emocionalne povezanosti s ljudima koji nam nisu obitelj. No, kako odrastamo, krećemo u školu i upoznajemo sve veći broj ljudi, stječemo nove prijatelje koji s nama prolaze i lijepe i one manje lijepe trenutke.

Iako se prijateljstva tijekom života mijenjaju, sklapaju nova i prekidaju neka stara, jedno je sigurno - prijateljstvo igra presudnu ulogu u tome kakvi smo ljudi. No, postavlja se pitanje kakvi smo mi prijatelji? Teško je procijeniti sebe i biti objektivan jer se radi upravo o nama samima. Zato ti donosimo ovaj jednostavan test osobnosti u obliku optičke varke koji će ti ponuditi zanimljive odgovore. Ovaj test je vizualan, pa sve što moraš učiniti je pogledati donju ilustraciju i dobro paziti na ono što ti prvo zapadne za oko. Nakon što dobro proučiš ilustraciju i zabilježiš uočeno, nastavi skrolati do rezultata.  Da, tako je jednostavno i moglo bi zauvijek promijeniti način na koji se odnosiš prema ljudima u svom životu.


1. Zmaj
Ako si prvo uočila zmaja, snažno si odana prijateljica. Iako je tvoja narav blaga, kada netko povrijedi tvoje prijatelje spremna si stati u njihovu obranu pod svaku cijenu. To je svakako pohvalno, no pobrini se da pretjeranom reakcijom dodatno ne pogoršaš situaciju u kojoj se tebi bliske osobe nalaze.


2. Vojnik
Ako prvo uočavaš vojnika, ti uz svoje prijatelje ostaješ uvijek i bez obzira na sve. Nemaš uvijek najljepše riječi utjehe i nisi prva osoba koja bi se potukla za svoje prijatelje, ali uvijek ćeš se naći tu negdje kad zagusti i nikad nećeš napustiti svoje prijatelje. Ne boj se izgovoriti svoje osjećaje naglas, tvoji bližnji će te tako još više cijeniti.


3. Čovjek u šeširu
Ako prvo primjećuješ čovjeka u šeširu, ti si prijateljica koja svojim smislom za humor uveseljava sve. Bez obzira kolika bila napetost, ti ju uvijek razbiješ svojim dosjetkama i šalama. Ništa od toga, naravno, ne znači da ozbiljne probleme ne shvaćaš ozbiljno, ali stvari moraju biti stvarno važne da bi obrisala osmijeh s lica. Smijeh je najbolji lijek, ali budi oprezna da ne bi bila shvaćena kao bezosjećajna..


Pogledaj još:

Osjećaš kao da se ne možeš uklopiti u društvo i nemaš svoju ekipu? Evo zašto se to nekima događa

Kako to izgleda kada ti je kućni ljubimac kraljevski piton? Lorena nam je ispričala sve o Don Corleonu

Komplimenti koji to zapravo i nisu - ovih 5 izbjegavaj ukoliko ne želiš nekoga povrijediti

prijateljstvo Optička varka test osobnosti iluzija

Još vijesti