Slika nije pronađena

Kada je YouTube prošle godine složio video od najpamtljivijih trenutaka koji su se dogodili na njemu tijekom godine, svi su bili nezadovoljni i bacali hejtovi, a sada je YouTube pokušao ponovno. Opet neuspješno.

I ove je godine YouTube objavio video u kojem je u 5 i pol minuta sažeo cijelu godinu i sve najveće trenutke koji su se dogodili tj. koji su bili objavljeni na njemu. U samo par dana video je došao na broj 1 u trendingu, pogledalo ga je preko 50 milijuna ljudi, ali koliko god to zvučalo dobro, nije dobro. Sve je zanimalo što je YouTube složio ove godine, ali nakon gledanja videa čini se većina nije bila zadovoljna, jer sakupio je 6.2 milijuna dislajkova, i samo 2.6 milijuna lajkova. Zaključak koji je imala većina je: video je dosadan i čini se kao da je napravljen preko volje.


U video je YouTube uključio youtubere iz različitih područja, pa je tu tako top 10 glazbenih videa, trenutaka iz make up svijeta, top 5 plesnih videa... Uključivali su videe koji su u svakoj od kategorija sakupili najviše lajkova, a ljudi tvrde da su zbog tog kriterija izostavili neke ključne i velike trenutke koji su se na YouTubeu dogodili ove godine – od Jake Paulovog vjenčanja, preko Trishe Paytas i priznanja da je transrodna osoba ili hrpe skandala koji su tresli make up zajednicu.


Nezadovoljstvo prevladava, ali ima i onih kojima se video čak i sviđao.

Foto: YouTube/ YouTube printscreen


M.T.

Pogledajte još:

Kako najuspješnije prikriti akne?! Ovih šest YouTuberica otkriva svoje top make up tajne

Poznata se youtuberica vratila s prvim videom nakon skandala – nitko nije oduševljen i svi ju mrze

Ovih deset YouTube tutoriala su savršeni za uljepšati ovako tmurne kišne dane – isprobaj ih i ti!

rewind video youtube 2019.

Još vijesti