Slika nije pronađena

Mnogi se ne bi usudili ni nogom kročiti u njega, a Kiki i njegova ekipa ne samo da su ušli, nego su dobar dio i obišli, a popeli su se i na više katove. Čak i napušten, hotel izgleda jako dobro. I skroz hororasto.

Iako je napušten već 20 godina, urušen, pun stakla... i dalje izgleda skroz super, na malo drugačiji način nego prije. Nije toliko urušen da ga se ne može posjetiti i obići, ali nije ni mjesto na kojem bi se mnogi htjeli naći. Radi se o hotelu Haludovo na otoku Krku. Ova velika ruševina privlači entuzijaste koje zanimaju ovakve stvari, a zbog toga što nije baš toliko oštećen, može ga se dobar dio i obići. Kristijan s Hej! kanala uvrstio ga je u svoje ljetne planove i pri posjetu snimio super kadrove. Obišao je predvorje i krenuo u potragu za sobom na gornjim katovima, a jedna od stvari koja je i dalje posebna u ovom hotelu je – pogled s balkona soba.

Bi li se vi usudili obići neko ovakvo napušteno mjesto? Ako ti se svidio Kikijev video, daj mu lajk, a i pretplati se na Hej! kanal jer stiže još zabavnog sadržaja. Novi video je tu sljedeći ponedjeljak u 12 sati, ako ga ne želiš ni slučajno propustiti, stisni zvonce kako bi ti došla obavijest kada ga objave.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Vlog s mora: Ovaj tjedan nas Magdalena s Hej! kanala vodi sa sobom na more! Gdje idemo i što radimo?

Istina ili jedi limun! Sebastijanu su postavljali škakljiva pitanja – izbjeći ih može samo ako pojede limun! VIDEO

Izlet na rijeku Unu: Kristijan s Hej! kanala vodi te u novom videu na zabavnu avanturu

Hej napušteni hotel video youtube YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti