Slika nije pronađena

Emojiji su super jer postoje razni baš za svaku situaciju. Bez obzira je li ti frendica upravo izvalila najsmješniju foru ikada pa iskoristiš lice sa suzama radosnicama ili posegneš za poop emojijem da najbolje ilustriraš kako se loše osjećaš.

Iako ponekad komunicirati isključivo pomoću emojija, postoje i situacije kad jednostavno ne možeš pronaći pravog koji najbolje opisuje što želiš reći, posebice ako si introvertirana osoba. Ne postoji emoji koji kaže da ćeš danas ostati cijeli dan u krevetu jer želiš završiti s čitanjem one super knjige, da ćeš radije ostati kod kuće i pretraživati Tumblr umjesto da odeš na školski ples ili da ti jednostavno treba neko vrijeme da se napuniš (jer druženje introvertima često crpi puno energije).

Zato je samoprozvana introvertica Rebecca Evie Lynch odlučila da je dosta – introvertirane osobe predugo su živjele bez emojija koji bi najbolje opisivali njihovo raspoloženje. Osmislila je emojije za introverte i nazvala ih Introjiji (Introjis).

Zato sad postoje emojiji za situacije kad poželiš ostati kod kuće i čitati ili surfati po Tumblr-u cijeli dan...

Ili kad si u kadi i uzivaš u pjenušavoj kupki i definitivno ne želiš da te netko ometa...ili kad jednostavno želiš biti introvertirana sa svojom naj frendicom.

Osmislila je i one malo ozbiljnije, kao kad si u svom vlastitom mjehuriću i ne znaš kako izaći iz njega ili kad ti je potrebno malo prostora da se ponovo napuniš energijom.

Dizajnirala je i neke koji pomažu ekstrovertiranim osobama da komuniciraju s introvertiranim osobama, kao kad znaju da ti je potrebno malo prostora ili kad da ostave vrata otvorena kako bi nastavili pričati kad ponovo budeš raspoložen/a za to.

Iako su trenutno u konceptualnoj fazi, Rebecca se nada da će ih uskoro ponuditi u sklopu besplatne aplikacije. U međuvremenu možeš posjetiti Introji Facebook stranicu i komentirati ovu ideju, one koji postoje i dati prijedlog za Introjije koji nedostaju u ponudi.

Što ti misliš o emojijima za introverte?

L.B./izvor: Seventeen

foto: Facebook


Pročitajte još...

...7 šokantnih stvari koje niste znali o emojijima...

...Moguće je - pobijedi sramežljivost!...

...Kako natjerati sramežljivog dečka da progovori?...

emojiji introjiji introvertiranost Raspoloženje

Još vijesti