Slika nije pronađena

Da nam je mobitel glavna zanimacija i nije neka novost. Gotovo da nema kave na kojoj ne vadimo svoje mobitele, radimo selfije, objavljujemo fotke, dijelimo ih na društvenim mrežama, ali i istražujemo, informiramo se, ok, malo špijuniramo i druge profile, svi to rade... :P

Instagram je već neko vrijeme najpopularnija društvena mreža među mladima, a otkako se pojavio Instagram Stories, ništa više nije isto! Priznajemo... i mi smo se opasno navukli na tu igru.

Pratite Teen385 na Instagramu? Od ovog tjedna odlučili smo brutalno nabrijati naš Instagram i svakodnevno s vama dijeliti prefora stvari! Bit će tu mode, prijateljstva, korisnih savjeta, ali i youtubera i slavnih, smiješnih stvari, nagradnih natječaja, ukratko sve što bi vas moglo zanimati!

>> Pratite Teen385 na Instagramu, lajkajte naše objave, komentirajte i podijelite među frendovima!


I to nije sve za danas! Imaš Viber?

Druga velika stvar koju smo odlučili podijeliti s vama je Viber Public Chat. Imaš Viber? Obavezno potraži Teen385 i kreni nas pratiti, budući da ćemo upravo na chatu objavljivati neke genijalne i ekskluzivne stvari za ekipu.

I pazite sada – čak ćemo nekome od vas dozvoliti da bude admin na jedan dan i pokaže svoju kreativnost pred tisućama mladih iz cijele Hrvatske. Pratite nas na Viberu (Teen385) i krenite u potragu za fora stvaima koje bi mogli podijeliti s drugima...

I otkrit ćemo vam jednu veliku tajnu, samo nemojte previše širiti dalje, psssssssst - uskoro stiže novi Teen385 s prefora dizajnom i aplikacijama koje će promijeniti SVE! A upravo ekipa s Vibera prva će dobiti link i ekskluzivno nekoliko dana surfati novim portalom i prije svih otkriti jednu novu aplikaciju koju vam pripremamo. Sigurno smo da će je sve cure koristiti!

>> Potraži Teen385 na Viber Public Chatu i prati nas!


Foto: pixabay.com

Viber instagram Teen385