Slika nije pronađena

U tom slučaju postoje dvije vrste cura: one koje će svejedno napraviti tetovažu gdje žele, i one koje će potražiti neko skrovitije mjesto. Svaka čast curama koje bi se svejedno usudile, no mi ne bismo baš išli protiv staraca. Za cure poput nas, donosimo popis najboljih mjesta za skrivenu tetovažu!

1. Unutarnji dio ruke ili bedra

Osim što ćeš ovo mjesto moći relativno lako sakriti, svi tattoo majstori ga toplo preporučuju svima koji su jako osjetljivi na bol. S obzirom na to da tu koža nije tanka, trebalo bi te manje boljeti nego na nekim drugim mjestima.


2. Gornji dio leđa ili vrat

Tetovaže se često trebaju ići popravljati jer jednostavno izblijede. Što je mjesto vidljivije, to ćeš morati češće ići popravljati. Ako si jedna od onih lijenih cura, onda definitivno biraj jedno od ova dva mjesta, koja su koliko – toliko zaštićena od vanjskih faktora!


3. Kuk, guza, under-boob

Ako tražiš sexy tetovažu, definitivno se moraš odabrati za jedno od ova tri mjesta! Osim što će biti skrivena, ne bi te trebalo niti previše boljeti. Isto kao i prijašnja mjesta, ova također dobro podnose vrijeme. Veliki je plus što ove možeš u potpunosti sakriti, ako odabereš dobar kupaći kostim!


4. Iza uha, na ključnoj kosti

Cure koje često nose kosu u repu, sigurno su razmišljale o tome da stave tetovažu upravo iznad uha. Osim što se radi o skoro neprimjetnoj tetovaži kada je kosa u repu, bilo kada možeš spustiti kosu i u potpunosti sačuvati svoju tajnu!

Ključna kost je definitivno jedna od ženstvenijih pozicija za tetovažu, no nažalost mogla bi brzo izblijediti i navodno je dosta bolna...


5. Stopalo, rebra, unutrašnja strana usne

Najskrovitija mjesta, za koja si sigurna da će čuvati tvoju tetovažu dok ju ti ne odlučiš pokazati, su definitivno ova tri mjesta. Hoće li te boljeti? Bit ćemo iskreni, da. Ali ne radi se o boli koju ne možeš pretrpjeti za malo ljepote! Ionako kratko traje, a cure koje su se tetovirale tvrde da ni ova 'bolna' mjesta nisu uopće toliko bolna!


Jesi li i ti već razmišljala o svojoj prvoj tetovaži?

Foto: Instagram/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

Ti bi tetovažu ili piercing, ali starci ne odobaravaju tu ideju? Evo kako ih možeš uvjeriti da ti to omoguće

Kendall Jenner otkrila skrivenu tetovažu: Nikada ne biste pogodili mjesto - FOTO

Poznati tattoo majstor otkrio šokantne tajne celebova!

prva skrivena tetovaža

Još vijesti