Slika nije pronađena

Sladoled je izašao na tržište u travnju ove godine i napravio totalnu pomutnju – svi su ga htjeli probati, a zalihe su se rasprodale u tren oka.

Ledov sladoled - Lino Lada proglašen je najboljim sladoledom na svijetu od strane International Ice Cream Consortiuma. Natjecanje se održalo u Švedskoj gdje su se Ledovi proizvodi još jednom istaknuli zahvaljujući svojoj kreativnosti, ideji i tehnologiji izvedbe. Stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Lino Lada sladoleda i inovativni mekani preljev, međutim ono što je presudilo da ovo postane najbolji sladoled na svijetu je doživljaj Lino Lada namaza koji je uspješno prenesen na sladoled.


Kada je izašao, prva zaliha sladoleda se rasprodala u samo nekoliko dana. Tako je ovo postao najtraženiji sladoled na tržištu, a ova je nagrada samo potvrdila njegovu vladavinu kao najboljeg sladoleda NA SVIJETU!

'Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledo sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda. Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode. Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pri tome uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu. Biti najbolji na svijetu, velika je čast, kao i obaveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću.', istaknuo je Marin Poljak, predsjednik Uprave Leda.

via GIPHY


Ledo je ovom nagradom samo potvrdio svoju genijalnost i kreativnost kada je u pitanju izrada sladoleda, jer ovo nije prva godina da su briljirali na svjetskom natjecanju.

Foto: Freepik/ Ledo.hr/ Giphy

M.T./ PR

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Otkrij koji je tvoj omiljeni okus sladoleda prema znaku u zodijaku

Nakon Slanoleda slijedi nešto još luđe! Hrvatski učenici osmislili nove okuse sladoleda za one 18+

Najbolja stvar koju možeš pojesti za doručak je sladoled – postoji dobar razlog zašto

Natjecanje najbolji na svijetu sladoled ledo Lino Lada

Još vijesti