Sladoledi

Sladoled je sastavni dio proljeća, a pogotovo ljeta. Čim zatopli, sve više ljudi krene kupovati sladolede. Ove godine su za novu sezonu stigli i novi okusi, a o nekima već tjednima bruji Internet. Što je sve novog u škrinjama i isplati li se probati?

Pa tko ne bi volio sladolede? Idealna su poslastica za vruće i sunčane dane. Ohlade te i usput se i zasladiš. Svake godine u škrinjama možeš pronaći i neke nove sladolede. Uvijek su tu klasici kojima se vraćamo kada želimo igrati na sigurno, ali i neki novi okusu kada se osjećamo avanturistički. Novih okusa ima i ove godine, a iako je proljeće tek krenulo, oni su već u škrinjama. Glavni proizvođač sladoleda kod nas je Ledo i dobar dio sladoleda u škrinjama su njihovi, tako da nije iznenađenje da upravo i oni prevladavaju na ovoj listi. O ovim okusima bruje društvene mreže, o nekima pozitivno, a o nekima baš i ne toliko.

Sladoled iz McDonald'sa Znaš li da možeš napraviti kod kuće McFlurry sladoled iz McDonald'sa? I trebaju ti samo 3 sastojka

1.King Harmony
Dobili smo novi King okus koji će oduševiti sve ljubitelje pistacija. Ima unutarnje punjenje od pistacija, zatim preljev od bobičastog voća i bijelu čokoladu. Ako voliš pistacije, onda ćeš voljeti i ovaj sladoled. Neki kažu da je mana ta što bobičasto voće malo previše prevladava u okusu.

 

 

2.Macho Jaffa – tamna čokolada i naranča
Macho sladoledi su klasici, a sada ima i novi okus. Macho Jaffa je jedan od sladoleda koji u posljednje vrijeme svi isprobavaju. Nekima je 10/10, totalno pogođena, a drugima užas, vjerojatno ovisi o tome voliš li ovu kombinaciju okusa ili ne.

 

@balkan_products_news NOVI SLADOLED 🤩 #sladoled #icecream #jaffa #cokolada #macho #machosladoled #ukusno #novo #bloger #stakupiti #market #haul #zatebe #balkan #balkantiktok #fypシ #foruyou ♬ My Flight - Megan Yagami

 

3.Kornet malina i cotton candy
Novi kornet koji izgleda totalno girly, a i okus zvuči girly. Nikol Foodie ga je isprobala na TikToku i rekla da je fin, ali da je malo presladak.

 

@nikolfoodie Replying to @🛍🤍🌷 malina i cotton candy sladoled 🦄🌈#nikolfoodie #ocjenjujemsladolede #sladoled #cottoncandysladoled #cottoncamdymalina #ocjenjujemhranu #foodie @Ledo Medo ♬ Lollipop - The Chordettes

 

4.Bananko
Zvijezda! Bananko sladoled je glavni hit. Od svih s ove liste, ovo je okus koji je najviše zaludio ljude i koji svi kupuju pa se nemoj iznenaditi ako je u tvom kvartovskom dućanu rasprodan. Svi se slažu da je isti kao i Bananko čokoladica.

 

@nikolfoodie Jeste probali Bananko? Jel skup? #nikolfoodie #banankosladoled #bananko #ocjenjujemhranu #sladoledi #ocjenjujemsladolede #hrana ♬ I'm So Hungry - Karter Zaher

 

5.Macho Sandwich
Osim Macho okusa od naranče i tamne čokolade, sada u škrinjama imaju još jedan novitet, malo drugačija verzija Macho sladoleda – kao sladoledni sendvič. Okus koji su stavili u sendvič je kikiriki i karamela. Kako mu i ime govori, radi se o sendvič sladoledu koji nije na štapiću, što može stvarati probleme kada se jede, a vani je +30 stupnjeva.

 

@philip_gru Da li ste probali novi Macho? #frikom #srbija #sladoled ♬ I'm Good (Blue) - David Guetta & Bebe Rexha

 

6.Kiki punioza limun i jagoda
Kiki sladoled također ima novitet, a to je okus limun i jagoda. Od svih čokoladnih izdanja, napokon da je tu i jedan voćni, za sve one koji nisu fanovi čokolada.

 

@nikolfoodie Sto biras: Kiki bomboni ili Kiki sladoled? #nikolfoodie #kikisladoled #sladoled #ocjenjujemsladolede #punioza ♬ I'm So Hungry - Karter Zaher

 

7.Monte Cookie Crunch
I za kraj, novi sladoled ima i Monte. Možda si do sada probala njihov sladoled u čašici, a u frižiderima su se pojavile i verzije na štapiću. Uz stare okuse tu je sada i jedan novi – Cookie Crunch, s hrskavim komadićima keksa.

 

 

sladoled novi sladoledi ljeto 2023 ledo monte king macho kornet novo u škrinjama svi novi sladoledi novi okusi

Još vijesti