Slika nije pronađena

Ne kaže se bez razloga da šećer dolazi na kraju, a ista stvar je i s prosincom. To je zadnji mjesec u godini, a ima toliko čari zbog kojih je najbolji.

Prosinac ima puno toga za ponuditi osim smrzavanja. Iako ove godine najavljuju nešto toplije vrijeme, prošlih godina u većem dijelu Hrvatske je već bilo snježnih pahulja.

Posljednji mjesec u godini obilježavaju blagdani i `obiteljska atmosfera`, a ljubitelji lampica konačno dođu na svoje. Takav cijeli sjajan, prosinac se nekada čini čarobnim.

Posebna nas sjećanja vežu za ovaj mjesec i zato vam otkrivamo zašto je prosinac najbolji:

Nema više znojenja, tu su `hoodice` i kaputi

Kada smo užurbani za vrijeme prosinca tada ne moramo strahovati od toga da ćemo se uznojiti kao primjerice u srpnju. Za vrijeme prosinca oznojit ćemo se jedino u teretani ili dok jedemo toplu blagdansku juhu, ali nikako od vrućine. Osim toga, možemo nositi više slojeva odjeće koja se može lijepo iskombinirati. Dosta ljudi voli ležernost `hoodica`, a zimi ih možemo nositi!


Šalovi i kape su in

Kape i šalove nosimo u prosincu zato što je hladno, ali i kao modne dodatke. Uz određene šalove svaka cura može postati urbana trendseterica, a kape dolaze u svim bojama i oblicima. Možemo nositi kape s coflekom ili šarene pletene kapice.


Toplu čokoladu vole svi

Malo bolji kafići imaju različite vrste tople čokolade cijele godine, a većina ih dobije svakakve okuse baš u prosincu za vrijeme zime. Svi ljubitelji ovog slatkog i toplog napitka jedva dočekaju zimu pa im nije bed reći (kao primjerice u ljeto) da žele piti toplu čokoladu. Tko bi odolio bijeloj toploj čokoladi s bademima? Vjerojatno nitko. #njam


Lampice i svjetla uljepšaju nam večer

Rijetko tko ne voli lampice i kada je grad osvijetljen. Lampice se nalaze na drveću te su u različitim oblicima postavljene po gradu. Lampice uljepšaju svaki Božić, a upravo zbog njih je prosinac čaroban i savršen. Večernje šetnje čine se kao šetnje iz bajke.


Blagdani, pokloni, obitelj i prijatelji

Svi znamo da je prosinac mjesec u kojem slavimo Božić i osjećamo toplinu obitelji i doma. U to vrijeme jedemo fine kolače, dobivamo poklone, ali i darujemo i svi su nekako u boljem raspoloženju. Iako božićna euforija brzo splasne svi se ljepše osjećaju za vrijeme blagdana.



Gledanje filmova i serija dok smo umotani u dekicu

Možda neki neće priznati, ali svi vole biti umotani u dekicu dok gledaju film. O tome većina mašta cijele godine, a prosinac je idealan mjesec za ovu `aktivnost`. Dekica, laptop, film, toplina, a snijeg vani- idila!




prosinac najbolji mjesec Božić

Još vijesti