Slika nije pronađena

Maleno predgrađe grada Kansasa u šoku je zbog samoubojstva dvije tinejdžerice i prijateljice. Ono što je toliko neobično u cijeloj priči je da su djevojke bile prijateljice, trenirale su zajedno nogomet, a počinile su samoubojstvo u samo 48 sati razmaka.

16-godišnja Ciara Marie Web oduzela si je život kod kuće oko 16 sati ove nedjelje, a njena prijateljica Cady Housh stradala je pod naletom jurećeg vlaka.

Prijatelji iz razreda za ovaj nesretni slučaj saznali su tijekom drugog sata u ponedjeljak, a neki su bili toliko potreseni da su morali otići kući. Čitava zajednica je u šoku, a nitko ne zna odgovor na pitanje zašto se sve to dogodilo.

Okolnosti slučaja ostaju tajna. Čak ni njihovi profili na društvenim mrežama nisu dali naslutiti da nešto nije u redu, a na svim su fotografijama nasmijane i sretne. Nakon Ciarine smrti, Cady je objavila video njih dvije u kojem razgovaraju o tome koliko su se zbližile u posljednjih nekoliko godina.

Nedostajat će mi to koliko smo se međusobno zezale i nasmijavale… Nedostajat će mi Ciara. Nogomet više neće biti isti bez nje… Počivaj u miru…

Sljedeći dan i Cady je počinila samoubojstvo. Samo tako – obje su nestale i više ih nema, a svi se nadaju da će se neki odgovori uskoro pojaviti.

Što vi mislite o tome? Što se dogodilo?

L.B./izvor: The Stir

foto: sxc.hu

ciara marie web cady housh nepoznate okolnosti Samoubojstvo prijateljice