Slika nije pronađena

Svi koji imaju problema s grickanjem noktiju znaju kakva je to napast koje se teško riješiti. Novi lak za nokte bi mogao spriječiti ovu lošu naviku.

Lak za nokte koji se može jesti postao je novi hit čim je izašao na tržište. Kid Lick je lak koji je toliko fin da će ga svi htjeti liznuti.

Audrey Amara i Josh Kroot primjetili su da njihova kćer želi lakirati nokte. Istražili su što se sve nalazi u lakovima za nokte i nisu bili sretni- sastojci nisu bili zdravi niti sigurni za dijete, a lak za nokte često zna završiti u dječjim ustima.


Zbog toga napravili su lak Kid Lick koji je napravljen od organskog voća, povrća i drugih biljaka. Lak je posebno napravljen kako bi djeca mogla lakirati nokte, a može se skinuti s vodom i sapunom umjesto acetonom.


Za sada lak dolazi u tri boje: zelenoj, crvenoj i narančastoj. Par radi i na drugim bojama lakova koji će koštati oko 14 dolara. Lakovi se mogu naručiti preko njihove internetske stranice.


Osim što ovaj lak može poslužiti djeci, isto tako može poslužiti onima koji grickaju nokte- neka radije `popapaju` lak nego vlastite nokte.


Izvor: seventeen.com

Foto: Instagram

I.P.

Pročitajte još:

To smo čekali: aplikacija koja pokazuje stvarnu boju laka za nokte

Svaki put pali: Trik za savršenu manikuru

Iskoristi ga do kraja: 8 situacija u kojima lak za nokte spašava stvar!

kid licks lak za nokte grickanje noktiju lak

Još vijesti