Slika nije pronađena

Da dečki imaju mengu, te bi dane u mjesecu sasvim sigurno uzimali za bolovanje i izostajanje iz škole jer bi im to bilo previše.

Magdalena Folnožić, ili na TikToku poznata kao Picekica69, objavila je video s kojim se vjerojatno svaka cura može poistovjetiti. Oni dani u mjesecu. Bolovi, neugodan osjećaj, krv na sve strane, jednostavno se tada ne osjećamo dobro i najradije bismo ostali prvih dan ili dva u krevetu i samo se zamotali u dekicu s čokoladom u ruci. Magdalena je snimila video u kojem je rekla sve što se svakoj curi nekada mota po glavi, zašto nitko ne doživljava mengu tj. zašto se svi prave kao da je to ništa. Nekima menga stvarno je ništa i ne dožive ju, ali za većinu cura ti dani budu problematični i bolni.

@picekica69

Slusam vas djevojke!!! Nikog nije briga za nas. #nikognijebriga #fyp

original sound - Magdalena Folnožić

Zašto ne možemo izostati iz škole prvi ili drugi dan menstruacije ako smo u bolovima nego se očekuje da ćemo popiti tabletu, smješkati se i praviti da je sve super? Ako imaš mengu, bit će ti skroz jasno odakle polazi ova TikTokerica jer nekada se stvarno čini kao da nikoga nije briga. Video je pogledala već hrpa ljudi, a u komentarima su se cure složile s njom. Puno njih su se pronašli u ovome, ali naravno da su se našli i oni koji misle da pretjeruje. Koje je tvoje mišljenje, je li pretjerala ili se slažeš s njom?

Pogledajte još:

Novi opasan izazov koji se širi društvenim mrežama – zabavan je dok ne postane koban

Na ovim je profilima najzabavnije: Hrvatski TikTokeri za koje moraš znati – i zapratiti

Upozorenje za novi izazov na TikToku: Iako izgleda primamljivo – nemoj ga raditi! Evo zašto

menstruacija hrvatska tiktokerica ženski problemi picekica69 tiktok menga

Još vijesti