NNancy

Mogli su joj odgovoriti da trenutno ne traže nove modele, da nije tip modela za njih, bilo što drugo, jer sve bi bilo bolje od onoga što su joj rekli. Na njene su fotke odgovorili da trenutno ne traže plus size modele. Je li stvarno bilo potrebno to naglašavati?

Koliko modeling svijet ima pogrešne percepcije toga tko je mršav, a tko plus size najbolje će ti pokazati ovaj video. Jedna se djevojka odlučila okušati u modeling svijetu, snimila je profesionalne fotke i odlučila ih poslati. Oni su joj mogli odgovoriti bilo što drugo i bilo bi bolje nego ono što su stvarno i odgovorili.

Adriana Lima Manekenke koje najviše zarađuju u 2022. godini – prvo mjesto nas ne iznenađuje

Rekli su joj da trenutno ne traže plus size modele. Što zvuči kao okej odgovor, ništa nepristojno niti uvredljivo. Sve dok ne pogledaš fotke koje im je poslala i kako ona izgleda. Nije anoreksično mršava, toliko da joj se vide kosti, ali je jasno da je mršava i da ima lijepu figuru. Ispada da modeling industrija ovakve cure smatra punijima.

 

 

Šalju groznu poruku mladim curama koje se žele okušati u svijetu modelinga i pošalju svoje fotke. Podijelila je svoju priču na TikToku i dobila hrpu pozitivnih reakcija. Ljudi ne mogu vjerovati i svi joj pišu da ne smije dozvoliti da joj to utječe na samopouzdanje i da sada počne misliti za sebe da ima previše kilograma.

 

@imnnancy__

Ok.

♬ Originalton - Saletherapy🎶

 

Neki su i posumnjali u autentičnost priče i prozvali ju da je izmislila tu priču samo da bi sakupila poglede i postala popularna. Postoji uvijek šansa da nije istina, ali kako mnogi i ističu u komentarima, bila njena priča istina ili ne, ovo je istina koju promiče modeling industrija i stavovi kojima se stvarno i vode. Modeling agencije imaju kriterije koji nisu zdravi i zbog kojih mnoge cure završe s poremećajem prehrane. Definitivno su jedna od najtoksičnijih industrija koje postoje.

modna pista Sanjaš o tome da budeš model? Ovi su poznati modeli bili otkriveni na najčudnijim mjestima – i ti imaš šanse

Tako da bila ovo istina ili ne, zapravo je to realna situacija koja postoji u svijetu modelinga, što su potvrdile i brojne cure koje su rekle da se isto dogodilo i njima. Svi koji se žele okušati kao modeli, ne bi trebali pustiti da komentari koje im da agencija utječu na njihovo samopouzdanje, jer nikako nisu realni.

modeling model modeling agencije toksične priča tiktok

Još vijesti