Slika nije pronađena

Na početku videa objavljuje navodno posljednji video klip snimljen na mobitelu njegovog brata, Patrika, koji je nestao u šumi u blizini Bednje kada je išao istraživati priču o vješticama u obližnjoj šumi. Na kraju videa vidimo samo krvavu ruku i natpis 'dijelite video na nađemo mog brata'.

Patrik (koji je ustvari Dario) tako hoda šumom i objašnjava legendu iz Bednje o djevojčici koje su otele vještice upravo tamo, a i sada navodno tamo žive... Prošao je kroz koprive, začuo čudne zvukove i u jednom trenutku nestao iz kadra.
Mnogi su ubrzo shvatili da je Patrik ustvario Dario, da nitko nije nestao i da je krvava ruka lažirana, ali brojni su i nasjeli, sudeći po komentarima ispod videa objavljenog na YouTube-u. 'Zabava je otišla u pogrešnom smjeru, svi su nasjeli na prank i povjerovali da sam stvarno nestao. Nije mi bio cilj preplašiti ljude, no oni su svi shvatili da sam ja nestao i počeli su dijeliti na društvenim mrežama da mole za pomoć da me pronađu', rekao je za eVaraždin Dario.

Mi nismo sigurni ni koliko je ova šala zabavna ili je jednostavno neslana... Što vi mislite? Foto: YouTube/YouTube ScreenshotProvjeri:

PRELUDI PRANK Na maturalnoj se pojavila kao ljenjivac i fotobombala ekipu – kako biste vi reagirali na ovo?

Vrhunski prank – nećete vjerovati kako su ljudi reagirali na dečka koji glumi celebrityja VIDEO

OMG Koja ludi prank – snimili reakciju ekipe koja je mislila da u rukama imaju iPhone X

M.Z.

prank halloween video youtube

Još vijesti