Slika nije pronađena

Iako nas uče da tuđe mišljenje nije važno te da se na ružne komentare ne trebamo obazirati, bezobrazna opaska stranca na račun našeg izgleda dovoljna je da nam upropasti dan.

Ipak, ova hrabra djevojka nije dopustila da se tako nešto dogodi. Harriet Rae kupovala je u velikom šoping centru kada je čula kako dvije zaposlenice ismijavaju njen izgled i njene kratke hlačice. Umjesto da se rastuži ili bude bezobrazna prema njima, djevojka se nasmiješila i napisala post na društvenim mrežama koji je vrlo brzo postao hit:

'Ne brinite, čula sam što ste međusobno komentirale o mom izgledu i odjeći. Govorile ste dovoljno glasno da vas većina ljudi čuje. To očito nije prvi put da ste ogovarale neku djevojku, ali obično biste tu osobu rastužili. Sudeći po izrazima vaših lica, očito niste bile spremne za ogroman osmijeh koji sam vam uputila.

Samo da znate, vaše riječi me nisu povrijedile. Ni način na koji ste me gledale nije mi zasmetao. Jedino zbog čega sam tužna jest činjenica da vi mislite da je ok na takav način govoriti o drugoj osobi. Ne kužim što ste dobile svojim ogovaranjem, osim što se izgledale smiješno kada ste skužile da sam vas čula
' napisala je na društvenim mrežama.


Njen post proširio se brzinom svjetlosti pa su ju uskoro kontaktirali menadžeri shopping centra te joj ponudili ispirku i priliku da kaže o kojim zaposlenicama se radi kako bi ih sankcionirali. Harriet je odbila tu ponudu objasnivši da je svojim statusom samo željela ukazati ljudima koliko je važno da budu ljubazni jedni prema drugima.

Sviđa li vam se njen odgovor?

Foto/Izvor: Facebook
I.N.

Pročitajte još:

Ruganje i ismijavanje: 5 slavnih faca koje nemaju lijepe riječi o Gigi Hadid

Svi ju ismijavaju: objavila video u kojem traži dečka i postala predmet sprdnje

Cure postale predmet sprdnje nakon što su cijelu tekmu snimale selfije

ruganje ismijavanje

Još vijesti