Slika nije pronađena
Nova reklama Coca-Cole izazvala je brojne podijeljene reakcije – jednima je super, drugima je bzvz jer je 'gay friendly', a većina ju još nije ni vidjela. Uglavnom, Coca-Cola je oduvijek znala dobro spinati i raditi dobre reklame.



Najpopularnije piće na svijetu, Coca-Cola (ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu – odmah nakon riječi 'OK') uvijek mijenja stvarnost svojim reklamnim kampanjama pa tako i sada. Prije više od mjesec dana objavila je reklamu pod nazivom 'Pool Boy', jednominutni video u kojem se brat i sestra bore za pažnju zgodnog čistača bazena i prepiru se oko toga tko će mu ponuditi Coca Colu. Oboje ga promatraju, svatko sa svojeg prozora i potrče prema frižideru istovremeno kako bi ga 'spasili' od vrućine, ali mama ih pretekne.



Reklama je dio globalne kampanje 'Taste the Feeling' u kojoj svira poznata talijanska pjesma 'Come prima'. 'Ovo je ljudska priča u kojoj je Coca-Cola ima centralnu ulogu u stvaranju drame', objasnio je Ali Brubaker iz Coca-Cole. Cilj ove reklame, nastavlja bio je 'poslati kulturno značajne poruke, ne kao glavnu temu'.
Nama se totalno sviđa i nismo očekivali ovakav rasplet, a vi?

Foto: YouTube/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

OMG Reklama za McDonald's šokirala mnoge: 'Nema šanse da više ikad tu jedem'

OMG Izašla nova Coca-Cola s neobičnim učinkom - biste li ju isprobali?

Nova Zarina reklama razbjesnila fanove – slažete li se?

Coca Cola gay friendy reklama

Još vijesti