Slika nije pronađena

Svatko tko je ikad bio prevaren zna kakav je to osjećaj. Istovremeno te boli i srce i duša i svaki atom tvog tijela, ne možeš prestati plakati, a kad konačno prestaneš onda te svaka sitnica koja te podsjeti na bivšeg baci ponovno u depru.

Ponekad si previše ljuta i ne želiš ga više nikad vidjeti, a jedna je cura imala skroz drugu priliku – pitati svog sada bivšeg dečka zašto ju je prevario. Prije nekoliko dana, na društvenim se mrežama masovno počeo dijeliti video, koji je objavio 'The Scene', pod nazivom 'Why They Cheated: Two Exes Confront Each Other About Infidelity'.


Rekli bismo da je ovo jednako najstrašnijem hororu jer je dečko priznao da ju je konstantno varao, dok ona jednostavno nije mogla kontrolirati suze.  Cura je ispričala da ga je jednom prilikom čak i zatekla u krevetu s drugom, nakon čega ju je on zamolio da ode u drugu sobu, a priznao je i kako ne zna točan broj, koliko ju je puta prevario, jer 'jednostavno nije brojao'. Ona mu je znala kopati po mobitelu i provjeravati ga, a on u videu kaže da nije mogla napraviti ništa da ga spriječi. Jednostavno nije mogao biti vjeran.


Naravno, ekipa na internetu je reagirala. Komentari su uglavnom bili protiv dečka i svi su rekli da sad nikad neće moći naći curu jer svi znaju da je varalica. Dok su njoj slali poruke podrške.

'Gorzno, nikad nećeš više imati curu', 'Srami se', 'Ne zaslužuješ ovako dobru curu' - samo su neki od komentara.

Ona se javila na Twitteru i rekla da je sada u sretnoj vezi.

Svim prevarenim curama: vrijeme liječi sve rane, bit će bolje obećajmo.

Foto: Instagram

I.I.


pročitajte još:

Prekinula si s dečkom? Tu je aplikacija koja će ti pomoći da ga preboliš

Pokaži bivšem što propušta - načini kako da se osjećaš bolje nakon prekida

Jesmo li nabrojali sve? Ovo su najgore stvari kod dopisivanja s nekim

dečko Prekid ?

Još vijesti