Slika nije pronađena

Baš kao što piše u naslovu, dečkima nikad neće biti jasno zašto cure uvijek idu zajedno na wc. Nekad idu samo dvije, nekad cijela grupa – pitanje ostaje isto. No, oni nikad neće znati što se sve događa iza zatvorenih vrata ženskog toaleta.

Možda će im nakon ovog članak neke stvari biti jasnije, ali često se na zahodu se radi sve osim onog čemu zbilja služi. Ovo su samo neke od stvari koje cure rade na wc:


1. Selfie je obavezan
– spremanje je trajalo predugo i niste se stigle fotkati doma. Selfie u wc je obavezan i to još na početku izlaska dok je sve na svom mjestu.


2. Plakanje zbog frajera/škole/frendice – niti jedna cura ne želi plakati nasred kluba ili škole, tome služi wc. I odmah se popravi razmazala maskara.


3. Telefonira se/šalju se poruke – često je vani tako glasno da ne možeš ništa čuti pa wc služi kao mirno mjesto na kojem ćeš se javiti mami ili tati4. Drama – saznala si nešto ili čula i wc je mjesto na koje ćeš odvući bff i sve joj ispričati da nitko ne sluša


5. Dijele se ljubavni savjeti – često se dogodilo da ti je nekad cura koju prvi put vidiš u wc jednostavno rekla 'Nemoj mu se javiti' ili 'Nije te vrijedan' jer je čula tvoj razgovor s bff


6. Skrivaš se od nekoga – možda je došao bivši ili tvoja simpa i jedino logično rješenje je sakriti se u wc


7. Razmišljaš što napraviti – moraš donijeti odluku (poljubiti se s njim, prekinuti vezu, reći mu što misliš...) i wc je pravo mjesto za razmišljanje o životu.


8. Dijele se komplimenti – u ženskom wc često se čuje: 'Imaš predobar ruž', 'Wau kako lude trapke', 'Mrak ti je frizura'.


9. Popravlja se šminka – treba li dodati nešto?


10. Popravlja se odjeća - ili je pala naramenica ili se povukla majica ili je pao gumb ili je suknja prekratka...


I radi se ono čemu wc zbilja služi
– zar ste sumnjali?
Foto: Getty/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Prvi dan praznika – očekivanja VS. Stvarnost

Drugi razred, škola, grad – kako izgleda veza na daljinu s bff?

[VAŠI ODGOVORI] Pametni i sportaši ili klošari i provokatori – evo tko spada u elitu u Hrvatskim školama

zene ženski wc cure toalet wc

Još vijesti