Slika nije pronađena

Iako se dečki najčešće natječu oko toga tko će biti veći frajer, većina njih se bar jednom zapitala o svijetu koji uključuje slatke stvari poput mirisa, nakita i šminke te je rezerviran 'samo' za žene.

Unatoč svemu, danas i dalje postoje određene predodžbe o tome što je to tipično muški ili tipično ženski. Iz tog razloga većina dečkiju neće priznati da je bar jednom isprobala ili napravila nešto karakteristično za cure i da im se, pazi sada, to isto i svidjelo!

Kako bi razjasnili 'tabu' temu, na popularnom forumu Reddit skupila se muška ekipa i raspravila što bi sve radili i koristili, kada se to ne bi smatralo (pre)ženstvenim.

Odgovora je bilo pregršt, a odnosili su se na mušku pedikuru, lakove za nokte, rolanje, ples, pjevanje i slično. Većina komentara je izazvala lavinu smijeha i podrške, a one najzabavnije smo izdvojili.

Pa počnimo:

Nosili bi tajice

'Tajice su zakon! Jednom sam izgubio okladu i morao sam na noć vještica ići kao princeza u ženskim tajicama. Bile su tako tople da sam nakon toga odlučio kupiti nekoliko pari i sada ih ponosno nosim'.

via GIPHY


Jedan forumaš se pojadao kako voli ženske mirise.

'Cure mirišu tako dobro. Kada one izađu iz kupaonice sve miriše tako cvjetno, voćno i slatko. Bio bih najsretniji kada ne bi bilo prečudno da stalno mirišem kao cvijet' Puno se drugih forumaša složilo s ovom izjavom, a jedna je djevojka napisala kako vodi rat s dečkom oko toga jer prilikom tuširanja uvijek uzme njezinu kupku (ali ne želi priznati).'

via GIPHY


'Želim moći za stvari reći da su slatke!'

bio je jedan od komentara, na što je drugi član odgovorio kako ima prijatelja, koji je maher u nazivanju stvari slatkim. 'Svaki put kad on kaže da je nešto slatko, to zvuči kao najkul stvar na svijetu.' No nije otkrio tajnu kako.

via GIPHY


Maziti se bez srama od osude

'Ponekad bih htio da ne moram stalno glumiti frajera i da ne izgleda čudno ako me netko malo pomazi. Svima nam treba ljubavi', zaključio je jedan komentator dok je drugi istaknuo kako bi bio sretan kada bi mogao više pokazivati osjećaje. 'Ako mi se plače, želim moći plakati bez srama kao mala djevojčica'.

via GIPHY


Naručiti žensko piće u kafiću

'Recite što hoćete, ali nema ništa jače od toga kada vidiš muškarčinu kako naručuje tipično žensko piće. Taj ima petlje. Pusti što ti društvo kaže, biti muževan nema nikakve veze s tim kakvo piće piješ, već kako ga naručuješ'.

via GIPHYKupati se u pjenušavoj kupki

'Totalno sam se navukao. Tako umiruju i koža je super mekana nakon'. Na to je dobio odgovor od drugog korisnika kako on ima slična iskustva, ali s maskama za lice. 'Znam kako ti je. Cura me natjerala. Ne želim joj priznati, ali svidjelo mi se'.

via GIPHY


Među forumašima se našao i jedan neshvaćeni pjevač.'S vremena na vrijeme ulovim sam sebe kako pjevam ženske vokale na radiju i pomislim wtf? Onda promijenim stanicu, a zapravo jako želim otpjevati tu pjesmu du kraja.'

via GIPHY


Što mislite o komentarima forumaša s Reditta? Postoje li neke stvari za koje vjerujete da nije pošteno što su namijenjene samo curama?

Foto: Giphy.com
S.T.

Pročitajte još:

Kako bi izgledao Instagram da se dečki fotkaju kao cure?

Zgodni dečki za kojima su tinejdžerice ludjele prije 20 godina

Odjevni predmeti koje cure ne podnose na dečkima

Dečki cure ženske stvari

Još vijesti