Slika nije pronađena

Z centar je najavljen kao odličan i ogroman novi shopping centar, baš za mlade. Danas ćeš moći provjeriti je li to stvarno tako jer napokon otvara svoja vrata. Priprema svašta nešto za otvorenje, a evo gdje se točno nalazi i što ćeš sve tamo naći.

Velikom broju shopping centara koji postoje u Zagrebu, sada se pridružuje još jedan, koji tvrdi da je baš za mlade, za Z generaciju. Pronaći ćeš ga u zagrebačkom naselju Špansko, na adresi Ljubljanska avenija 2b. Veliko otvorenje je danas, 26. kolovoza, u 13 sati, a povodom otvorenja spremaju se i neki glazbeni događaji. U 20 sati će se održati koncert Lane Jurčević, a prije nje, u 19 sati, nastupit će i Zsa Zsa. Bit će i popusta povodom otvorenja – i vjerojatno gužve.

A sada ono najbitnije – koji će to sve dućani biti ovdje? Hoće li biti kino? McDonalds? Popis na njihovoj stranici otkriva da i neće biti baš puno dućana, barem onih s odjećom i obućom. Moći ćeš shoppingirati u Reservedu, CCC-u, Kiku, Croppu, Pepcu, Mohitu, Intersportu Houseu i Sinsayju. Bit će tu naravno i DM, ali i njihov Z House of beauty. Još neki zanimljivi dućani koje ćeš moći posjetiti ovdje su Tedi i Tinktura. Iako nema nikakvog fast food restorana, moći ćeš se najesti u Milkyju, Fitstop baru koji nudi zdrave obroke ili azijskom restoranu Dragon, kao i popiti kavu u popularnom Hugo's baru ili Banana baru. Iako ga sada još nema, najavili su da će u shopping centru uskoro biti otvoreno i kino.

Ono što je posebno u ovom centru je da će imati i najveću gaming arenu u Zagrebu – 'Hall of Game'. Hoćeš li ga posjetiti ili ćeš ostati vjerna nekom već postojećem shopping centru?

Pogledajte još:

Koliko dečki stvarno znaju o menstruaciji i je li im neugodna ta tema?

Influencericu izbacili ih shopping centra zbog odjevne kombinacije koja je too much

Doručak pa pranje zubi ili pranje zubi pa doručak? Postoji samo jedan pravilan redoslijed – znaš li ga?

Zagreb dućani shopping centar z centar

Još vijesti