Slika nije pronađena

Otvorenje ove slasne i zanimljive lokacije možete očekivati već u listopadu u Varšavskoj 5.

Muzej čokolade Zagreb će vas iznimnim scenografijama i postavom voditi putem čokolade kroz povijest i geografiju. Opisat će vam cijeli taj put od zrna kakaovca u Mezoamerici preko čokoladnih napitaka na europskim dvorovima do ekskluzivnih pralina današnjice.


Muzej čokolade Zagreb je tematski park posvećen čokoladi, njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju. Kroz interaktivan pristup, povest će vas na put kroz vrijeme i prostor, podražavajući vam osjetila vida, mirisa, dodira, sluha i naravno okusa. Svim ljubiteljima čokolade u trgovini Muzeja nudit će i priliku za kupnju proizvoda iz asortimana malih hrvatskih čokolatijera. Njihova želja je povezati istinske zaljubljenike u čokoladu s iskusnim proizvođačima ove iznimne namirnice.


Također, na svojoj Facebook stranici vas pozivaju da, ako i sami putujete u neku egzotičnu zemlju i imate priliku probati lokalnu čokoladu, spremite papirić za njih i na taj način im pomognete složiti album s ambalažama čokolade iz cijelog svijeta.Foto: Facebook/ YouTube Screenshot

M.S.K. / Izvor

Pogledajte još:

U Hrvatskoj se proizvodi prava girly čokolada – ružičaste je boje i izgleda preslatko!

Zvuči poznato? 16 situacija koje će razumjeti samo pravi ljubitelji čokolade

NAJGORA VIJEST IKAD Za nekoliko godina čokolade više neće biti na Zemlji?!

Zagreb Čokolada vijest zanimljivost zabava muzej čokolade

Još vijesti