Slika nije pronađena

Alla je postala popularna jer na svom TikToku redovito objavljuje videe u kojima izgleda apsolutno prekrasno dok šeće po snijegu i vodi na uzici svog 'kućnog ljubimca'. Ono što posebno zapne za oko je životinja koju ima. I nitko ne misli da je u redu to što mu radi.

Nova meta Internet hejta je Alla Bruletova, cura koje se proslavila po tome što ima za 'kućnog ljubimca' velikog pravog medvjeda. Ne bi nikome smetalo da se prema medi odnosi kako treba, ali u njenim videima je jasno da to nije normalno niti prirodno ponašanje prema njemu. Šeće ga na uzici i pleše s njim, i ljude to malo previše podsjeća na cirkuske životinje koje znaju trikove – i svima je jasno kako se ti trikovi uče. Jedina vrsta komentara ispod videa je ona koja govori da je to tužno i da pusti medvjeda na miru i prestane ga iskorištavati za lajkove. Nitko nije očaran niti pozitivno oduševljen.

@abruletova

abcdefu - GAYLE

Koliko god da je kul imati takvu životinju pripitomljenu da se s njom možeš maziti i igrati, ljudi se boje da pozadina nije tako lijepa. Alla nije nikada otkrila odakle joj medvjed i je li joj to stvarno pravi kućni ljubimac ili koja je priča. Videi koje objavljuje su u jednu ruku wow, ali u drugu pretužni.

@abruletova

K Flays High Enough ozuedits - carlos ♚

@abruletova

My new friend🐻💕

оригинальный звук - а3

Alla se inače bavi modelingom i mnogi se nadaju da su snimke s medvjedom dio neke kampanje ili snimanja koje odrađuje i da ovo nije nešto što inače radi.

Pogledajte još:

Što su Hrvati najviše googlali u 2021. godini? Ovih 10 pojmova su bili najpopularniji!

Čemu služi bijela plastična stvarčica koja uvijek dođe na pizzi? Ima čak 2 funkcije!

Krademo im ideju: Dvije frendice pokazale svoju genijalnu zajedničku tetovažu!

medvjed kućni ljubimac osuđivanje

Još vijesti