Slika nije pronađena

Svi znamo onaj grozan osjećaj kada idemo doma po mraku, kroz dio grada gdje nema nikoga i ne osjećamo se baš ugodno niti sigurno, pogotovo ako negdje iz mraka izroni samo jedna muška osoba. Kako se zaštiti u takvom slučaju? Ova cura ima prečudno rješenje, koje funkcionira.

Prečesto možeš čitati vijesti o tome kako je netko napadnut, neka mlada osoba, bez razloga – samo se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ovo posebno može uplašiti cure, jer kako da se ti suprotstaviš ako neka muška osoba krene prema tebi? Sigurno ti na pamet pada barem jedan dio grada kojim se bojiš ići sama i gdje se nikada ne osjećaš ugodno niti sigurno. Jedna je cura podijelila svoju metodu kojom se koristi ako neki muškarac krene prema njoj ili ju na bilo koji način krene ugrožavati sigurnost. Metoda je totalno bizarna, u to nema sumnje, ali funkcionira, i ono što je najbitnije, može poslužiti svakome ako nema kod sebe nikakvu drugu zaštitu, a pronađe se u ovakvoj situaciji.

@gabin.sarah

Vidéo la plus vue je sens une partie 4 arrivé #pourtoi#fyp

son original - Gab&Sarah

Ona je situaciju snimila na željezničkoj postoji kasno navečer, ali ovo se može dogoditi bilo kome, bilo gdje. Kada ti priđe neka muška osoba i krene pričati s tobom, ne pušta te na miru, viče na tebe, krene te fizički napasti ili bilo što drugo – savjet ove cure je da zavrištiš tako kao da su u tebi demoni. Sjeti se horora koje si gledala kada je netko opsjednut, točno takav vrisak trebaš ispustiti. Šanse da će osoba otići su itekako velike. Ovo je stvarno efikasna metoda. Nadamo se da ti neće trebati, ali nije lošeznati.

Pogledajte još:

Što znače i što rade tipke od F1 do F12 na tvojoj tipkovnici? Vrijeme je da saznaš – jer korisne su!

Tinejdžerica je s Titanica bacila bocu s porukom – i tek je sada otkrivena! Što je napisala?

Ovo ne pokušavajte kod kuće – djevojka zbog opasnog TikTok trenda završila u bolnici

Djevojka Zaštita opasnost metoda

Još vijesti