Slika nije pronađena

Na području Zagreba nestalo je čak sedmero ljudi od toga pet maloljetnika, a u svega nekoliko dana, odnosno, tjedana nestalo je trinaest osoba.

Ako imate bilo kakve informacije o ovim osobama molimo da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr prenosi portal zagreb.info

Thomson Dermišek (15) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Thomson se u ponedjeljak, 13. lipnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu, traperice i tenisice.


Vjollca Doroci (15) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Vjollca se u subotu, 11. lipnja, udaljila s adrese u Splitu u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.


Aleksandra Ignjac (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Aleksandra se u nedjelju, 12. lipnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.


Bruno Kežić (14) je visok 175 centimetara, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe. On se u utorak, 14. lipnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Nijemčanska ulica, u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.


Teo Mandušić (17) se u subotu, 11. lipnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Selska cesta, u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.


Katarina Marković (19) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Katarina se u srijedu, 15. lipnja, nije vratila s mature iz Slavonskog Broda. U trenutku nestanka bila je odjevena u svijetlozelenu majicu, tamni sako, plave traperice i crne tenisice.


Sve nestale maloljetnike pogledajte ovdje.

Foto/Izvor: Zagreb.info
I.N.

Pročitajte još:

Tragičan kraj: nestali zagrebački maturant pronađen mrtav

15-godišnja Karla iz Zagreba nestala, očajna majka moli za pomoć

Nestali tinejdžeri – poznajete li ih

nestali Maloljetnici

Još vijesti