Slika nije pronađena

Svi znamo da su djeca jako osjećajna, a jedna 3-godišnjakinja pokazala je duboku zabrinutost za svoju sestru koja je počela krvariti, a ne shvaća da se radi o menstruaciji.


Meeiah Tolentino je 16-godišnjakinja s Aljaske koja ima malenu sestru Rain
s kojom se odlično slaže i puno se vole. Ove dvije seke zaokupile su pažnju korisnika interneta nakon što je Rain briznula u plač zbog toga što je Meeiah dobila mengu.

Ne radi se o tome da je djevojčica zabrinuta konkretno zbog menge nego je mislila da njena sestra umire. Iako je velika razlika u godinama između dvije sestre, one puno vremena provode zajedno, a Rain kao i svako dijete prati ukućane na svakom koraku i vrlo je znatiželjna.
Baš je tako pratila i svoju sestru u kupaonicu kada je vidjela da je ona dobila mengu, ali prvo je pomislila da umire. Rain je briznula u plač i postala hit na Twitteru zbog toga, ali je njena zabrinutost prošla čim joj je sestra objasnila da je sve u redu i da neće iskrvariti do smrti. Odmah nakon dvije minute djevojčica je bila sasvim u redu.

`Moji roditelji su vrlo iznenađeni time što je seka sada posvuda, ali misle da je video vrlo smiješan i sada se prema seki odnose kao da je prava zvijezda` prokomentirala je Meeiah. Cijeli internet je odmah reagirao na snimku, a ne znamo jesu li slađi komentari ili ova uplakana djevojčica.


Izvor/foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Nećete vjerovati što je ova tinejdžerica napravila mlađoj sestri - i postala hit na internetu

Šokirao se kada je vidio što je njegova baka upisivala u tražilicu: `Mislila je da je to normalno`

Kakav `prank`: mama uvjerila kćerku pod anestezijom da je Rihanna

menga curica plakala sestra dobila mengu

Još vijesti