Slika nije pronađena

Sjećate se prije nekoliko tjedana kada je slika jajeta oborila rekord Kylie Jenner i dobila više lajkova od bilo koje druge fotke ikada na Instagramu? Ako je odgovor na ovo pitanje 'Ne' onda možete pročitati više o tome u članku Nova najlajkanija fotka na Instagramu ikad – bizarna priča o jajetu koje je srušilo Kylien rekord.

Jaje je u međuvremenu počelo pucati, a svi su se pitali zašto bi jaje počelo pucati. Sada konačno imamo odgovor na to pitanje, a dobra vijest je ta da je sve to imalo jako dobru svrhu. Ispostavilo se da je jaje puklo pod pritiskom društvenih mreža i da je sve to dio promidžbene kampanje za Mental Health America.U osnovi, to je profil na Instagramu koji ima samo pet slika i jedan video, a sve su to slike jajeta. Prva fotka pokazuje cijelo jaje, a ostatak fotki pokazuje jaje s pukotinom koja je na svakoj slici sve veća. Predzadnja slika prikazuje jaje s vezicama lopte za američki nogomet, što je sugeriralo da će se sve otkriti nakon Super Bowla.Stvarni razlog zbog kojeg je pokrenut profil s jajetom otkriven je na platformi za streaming Hulu u kratkom videu. Sama objava objavljena je kao nova serija nazvana 'World Record Egg'. U opisu prve epizode piše: 'Gledajte kako jaje svjetskog rekorda otkriva nešto vrlo osobno o svom iskustvu nakon što je postalo globalni fenomen'. Video prikazuje jaje koje ima lice i govori: 'Ja sam jaje koje ima svjetski rekord, možda ste čuli za mene. Nedavno sam počeo pucati. Pritisak društvenih mreža dolazi do mene, a ako se i ti mučiš, razgovaraj s nekim'. Zatim su podijelili kontaktne podatke za Mental Health America organizaciju.


via GIPHY


Dakle, ispada da, iako se sve čini pomalo izmišljeno – jaje sa svjetskim rekordom je, zapravo, cijelo vrijeme imalo svoj cilj i namjeru. Te namjere bile su za dobrobit ljudi. Sljedeće pitanje je, što će sad biti s jajetom? To je nešto u što ne možemo biti sigurni. Ne znamo je li to reklamni potez platforme Hulu ili jednostavna zarada na neočekivanoj popularnosti viralnog jajeta.


Foto: Instagram Screenshot/ Giphy/ Canva

M.S.K.

Pogledajte još:

Nova najlajkanija fotka na Instagramu ikad – bizarna priča o jajetu koje je srušilo Kylien rekord


Jaje nije jedina zvijezda Interneta – virtualni likovi i 'proizvedeni' celebovi preuzimaju društvene mreže

Jajetu ovo ne treba, ali tebi vjv treba – 14 poza za savršenu fotku na Instagramu

jaje najviše lajkova pucanje zanimljivost mentalno zdravlje instagram društvene mreže world record egg

Još vijesti