Annie XO XO

Svi nekada toliko naljutimo roditelje da završimo u kazni. Koliko ćeš groznu kaznu dobiti, nekada ovisi i o tome koliko su ti roditelji kreativni. Roditelji od domaće TikTokerice su se dosjetili jedne jako originalne.

TikTokericu poznatu kao Annie XO XO svi znaju po videima pospremanja i čišćenja. Pokrenula je cijeli pokret čišćenja i zainteresirala mlade za čišćenje, što se čini kao nemoguće, ali njoj je uspjelo. Videi u kojima čisti i posprema su osvojili ljude i svi vole gledati kako čisti jer je a) zabavno i b) opuštajuće. U tim videima ispriča i razne priče, nekada prokomentira stvari koje joj ljudi pišu ili priča o nekim zanimljivostima iz svog života. U jednom od posljednjih videa, prisjetila se svoje mladosti, točnije vremena kada je još išla u školu.

Zendaya i Tom Holland Dečko na TikToku pitao cure zašto više preferiraju visoke dečke od nižih: Stigli mu iskreni odgovori

Kao i svi, prešutjela je roditeljima neke ocjene. I naravno, kao i svačija mama, i njena je bila ljuta kada je došla doma s informacija. Kreativna se mama dosjetila top kazne kakvu možda još nisi čula. Natjerala je Anu da tjedan dana ide u školu o odjeći za po doma.

 

@annie.xo.xo Part 2/3 - uskoro Ladria darivanje na mom Instagramu - cak 10 dobitnika 💙 brw pisite svoje kreativne kazne 😝😝😝 #ajmocistit #fyp #foryou #foryoupage #clean #cleaning #cleantok #cleaningtiktok #home #momsoftiktok ♬ Joyful

 

Možda ti to ne zvuči strašno iz tvoje perspektive, ali kako je i sama rekla, prije je ta „odjeća za po doma“ bila puno lošija nego što mladi nose danas. Po doma su se nosile stvari koje nisu za u javnost, bilo da su premale, strgane ili na bilo koji drugi dan uništene. E pa takve je stvari Ana morala nositi u školu. Bilo ju je jako sram i nikad više nije mami skrivala ocjene. Kazna je definitivno jedna od kreativnijih i na kraju krajeva, bila je i uspješna. U komentarima su se javili i neki kojima je ova kazna također dobro poznata, a drugima je genijalna i hvale maminu kreativnost. Dobiti zabranu izlaska ili gledanja televizije ne zvuči tako loše naspram ove kazne!

Ormarić Budi sama svoj majstor: Evo kako dati novi život dosadnom ormariću ili stoliću u sobi

tiktok annie xoxo ana pulić priča iz mladosti Kazna roditelji Odgoj kreativna kazna

Još vijesti