Slika nije pronađena

Nije teško zaigrati se u shoppingu i kupiti 501 stvar od kojih ti pola njih ne treba i vjerojatno nikada nećeš koristiti. Pogotovo je teško suzdržati se kada kupuješ online na stranicama gdje ima hrpa jeftinih stvari. Ali da ti ne pričamo mi puno o tome, prepuštamo to Aneti s Hej! kanala.

Postoji li osoba kojoj se nikada nije dogodilo da u shoppingu malo 'poludi' pa krene kupovati stvari koje joj ne trebaju samo zato jer su jeftine ili se u tom trenu čine baš kul? Teško. Ako postoji, rado bismo ju upoznali. A sigurno bi i Aneta s Hej! kanala htjela čuti kako joj to uspijeva. U novom je videu podijelila svojih 5 najgorih i 5 najboljih shopping odluka. Koje su to stvari zbog kojih je požalila što ih je stavila u košaricu, a zbog kojih joj je drago da je na njih potrošila novac? Saznaj u ovom novom videu.

Za svaki slučaj da do sada još nisi, pretplati se na Hej! kanal i usput stisni i zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada se objavi novi video. Svaki tjedan stižu novi sadržaji ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati. Mi smo se već pretplatili, a ti?

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Back to School: Kako preživjeti prvi dan srednje škole? Teodor ti donosi savjete i svoje iskustvo!

[VIDEO] Biste li pogodili poznate pjesme da vam se puste samo prve 3 sekunde? Testirajte svoje znanje!

[VIDEO] 'Moja jutarnja rutina': Karla Lucija ti otkriva kako izgleda jedno njeno tipično jutro!

Hej video youtube kupovina shopping YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti