Slika nije pronađena
Radi se o idealnom spoju. Najpoznatija svjetska nogometna i modna ikona, Cristiano Ronaldo, inspiracija je milijunima širom svijeta, mladima, ali i onima nešto starijima. Njegova strast za putovanjima jednaka je onoj za nogometom.

 
 
Urođena energija, mladenački duh te odličan smisao za modu  učinili su ga jednim od najvrjednijih igrača, kako na terenu, tako i izvan njega. Na društvenim medijima, prati ga više od 300 milijuna sljedbenika, a od sada će pratiti i njegova brojna putovanja s atraktivnim koferima Soundbox  brenda American Tourister.  Ronaldo sa svojim kolorističnim Soundobox-om utjelovljuje  avanturistički duh samoga brenda koji poziva putnike da se izraze, istraže nove horizonte, uživaju u zabavi i životnoj energiji.
 
I sam se Cristiano, kao česti putnik, sa svojih putovanja vraća s više uspomena, iskustava, suvenira i trofeja. 'Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!'
 
Reklama naziva 'Bring back more' poziva putnike da se sa svojih putovanja vrate s puno toga više, a svoje prijedloge mogu objaviti s hashtagom  #AmericanTourister i  #BringBackMore.
 
Novom marketinškom kampanjom, American Tourister predstavlja najnovije Soundbox putne kovčege koji su već osvojili brojne kupce i putnike diljem svijeta.
 
 
U 2018. godini, veselimo se koferima u novim uzbudljivim koloritima kao što su žarkožuta, boja breskve i mente te uzbudljiva ljetno plava.
 

 

Ne propustite ih razgledati u svima MARAS trgovinama i na MARAS webshopu!

 
Sponzorirani članak

Cristiano Ronaldo maras koferi soundbox american tourister

Još vijesti