Slika nije pronađena

Snapcaht je definitivno jedna od najzabavnijih aplikacija, s ludim fitlerima zbog kojih nam fotke izgledaju posebno cool. No sve ono što ga čini super zabavnim, vrlo često može i frustrirtati. Ponekad je teško razumjeti što služi za što, a zbog nedostatka uputa većinu trikova moraš otkriti sam.

Kako bismo vam olakšali njegovo korištenje, u nastavku se nalaze neke fora opcije koje Snapcaht ima, a za koje možda niste znali. Nauči ih, iskoristi i postani pravi `snap profić´ (kojeg će prijatelji pitati za savjete).


1. Dodaj više filtera na video ili fotku

Kako: Nakon što snimiš video ili `okineš´ fotku te staviš prvi filter, jednim prstom drži prvi postavljeni filter, a za to vrijme drugim prstom odaberi druge ponuđene filtere.

2. Dodaj glazbu na svoje `snapove´

Kako: Uz pomoć Spotifya ili neke druge glazbene apliakcije. Ukoliko želiš glazbu na svom videu, pokreni neku od najdražih pjesama u toj aplikaciji te u isto vrijeme pokreni Snap i počni sa snimanjem videa.


3. Promijeni boju riječi u `snap tekstu´

Kako: Većina zna promijeniti boju cijelokupnog teksta koji dodamo na Snap, no ako označite određenu riječ u tekstu, otvorit će vam se opcija da samo nju promijenite.


4. Povećaj emoji

Kako: Ako želiš povećati svoj emoji, nakon što ga odabereš, klikni na `T´ simbol u gornjem desnom kutu. Nakon toga zumiraj svoj emoji onoliko koliko želiš.

6. Vidi tko te prati

Kako: Želiš znati tko to točno prati tvoje snapcahat priče? To ćeš vidjeti tako što ćeš kliknuti na opciju My Story u sklopu koje će se pojaviti ikonica koja izgleda poput oka, uz koju će se nalaziti i broj. Klikni na nju i izlistat će se imena svih koji su pogledali tvoju objavu.7. Iskorsiti noćnu kameru

Kako: Snapchat je nedavno poboljšao mogućnosti noćne kamere, koja je stvarno odlična. Kako bi iskoristili tu mogućnost i tokom dana, `prevari´ snap kameru na način da leću prekriješ s prstom.

8. Pokreni video poziv

Kako: Sljedeći put kada na chatu netko od tvojih prijatelja bude online, umjesto žutog gumba, odaberi plavi te na taj način pokreni video poziv. Nakon što maknete prst, poziv će se završiti.

Loading...

Foto: Giphy/ Mashable

S.T.


Pročitajte još:

Morate ih koristiti – ovo su najpopularniji Snapchat filteri

Snapchat opet iznenadio: dolaze novi precool filteri

Ludi ste za Snapchatom? Saznajte kako otključati Snapchat trophies

fore trikovi snapchat