Slika nije pronađena

Nitko ne želi biti iritantan, ali ponekad radimo neke sitnice zbog kojih ljudima idemo na živce, a toga najčešće nismo ni svjesni.

Ne ponašamo se tako iz loše namjere – u tom trenutku jednostavno ne shvaćamo koliko smo naporni. Tek kada to ponašanje uočimo kod druge osobe, shvatimo da je prilično iritantno.

Možda ti drugi neće reći, ali vrijeme je da sama prepoznaš i promijeniš navike kojima izluđuješ druge ljude:

*Postaviš pitanje, a onda sama odgovoriš na njega

Ako nekoga pitaš nešto, pretpostavlja se da želiš čuti njegov odgovor. Ali kako da odgovori ako mu ne dopustiš nego sama počneš odgovarati? Nema ništa iritantnije od pretvaranja da te nešto zanima samo kako bi dobila priliku da brbljaš.


*Pričaš dječjim glasom

Super je ako si raznježena kada pričaš s mlađim rođakom, psićem ili dečkom, ali nemoj tako govoriti dok si okružena odraslim ljudima – jednostavno živcira!


*Pišeš tajanstvene statuse o tome kako te netko povrijedio

Dosta igrica – ako nekome zamjeraš nešto, reci mu to. Nemoj pisati šifrirane statuse zbog kojih očekuješ barem 10 poruka u inbox u kojima će te ljudi ispitivati što se zapravo dogodilo.


*Govoriš da si ružna i jadna

Svi imamo trenutke kada se osjećamo loše, ali ovo je metoda kojom mnogi 'pecaju komplimente'. Ako se osjećaš jadno, reci to otvoreno prijateljima i sigurno će imati razumijevanja, ali nemoj primjenjivati ove prozirne tehnike.*Voliš uvjeravati da 'nisi poput ostalih djevojaka'

Ako tu rečenicu koristiš prečesto, to znači da baš jesi!


*Praviš se da si glupa

Pametne djevojke su seksi. Nenametljive djevojke su seksi. Simpatične i drage djevojke su seksi. Glupe cure, a pogotovo one koje se to trude biti, nikako nisu privlačne.


Foto/Izvor: Gurl.com
I.N.

Pročitajte još:

Stvari koje radimo i živciramo ljude oko sebe

Dosadni golupčići: iritantne stvari koje rade novi parovi

Trka i zbrka: iritantne stvari koje se dogode kada kasniš u školu

iritantne stvari

Još vijesti